Recenzia Gault&Millau
Rubiniu profund la culoare, Roșu de Silagi este un cupaj de două soiuri internaționale – Cabernet Sauvignon și Merlot – precum și varietatea românească, Fetească Neagră. Este un vin destul de corpolent, cu o anumită complexitate a parfumului, arome de cireș negru și lemn dulce și de asemenea câteva note evoluate, de piele și piper. Deși încă tânăr și aspru, are un caracter fructat bine definit și o armonie plăcută între taninuri și aciditate, ceea ce creează un post gust agreabil.
Asociere mâncare - vin
Vinurile cu structură taninică se potrivesc perfect cu friptură sau tocană de vită, frigărui sau brânzeturi maturate.
Fișa Tehnică
Volum: 750 ml
Producție: -
Alcool: 14.4%
Certificare: D.O.C-C.M.D. Banat
Enolog cramă: Adalbert Marton
Preț retail: +40 RON