EXPERIENȚE PROPUSE DE PARTENERII GAULT&MILLAU ÎN ROMÂNIA
Partener încă de la primul ghid de restaurante și în toate proiectele noastre de până acum, Nespresso oferă garanția unei cești de cafea perfecte în orice moment, îmbinând calitatea excepțională a sortimentelor de cafea, cu o gamă de espressoare profesionale și servicii personalizate exclusive
Experiențele propuse de Nespresso
Partener la cea mai recentă Gală de lansare a ghidului de restaurante, Nazzuro oferă soluții de top de purificare a apei pentru acasă sau în HoReCa, pentru a obține o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă.
Experiențele propuse de Nazzuro
Partener pe termen lung, ialoc este o suită de aplicații dedicate generării (ialoc.ro) și procesării (ialoc Business) rezervărilor în oraș, folosită la nivel național. Împreună facilităm rezervările online și achiziția de vouchere pentru restaurantele din comunitatea G&M.
Experiențele propuse de ialoc
Cu o audiență puternic interesată de experiențe memorabile de orice fel, Radio Guerilla sprijină industria Horeca prin Cardul Imposibil și Avanposturile sale.
Experiențele propuse de Radio Guerrilla

Card imposibil – Cardul bancar Radio Guerrilla

Dezvoltată într-una din cele mai valoroase regiuni viticole românești – Golul Drâncei, Mehedinți – Oprișor beneficiază de arta unei echipe de enologi și struguri de calitate deosebită, dând naștere unor vinuri care au stârnit interesul iubitorilor de vin și care completează perfect o experiență gastronomică
Experiențele propuse de Crama Oprisor