Cele mai citite
2 octombrie 2019
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale
8 octombrie 2020
Echipa de la KAIAMO, condusă de Radu Ionescu, invită la unitate și responsabilitate, la #fararisipa. Le redăm în tota...
25 mai 2019
Raionul Floreasca este cel mai recent deschis spațiu din Agora Floreasca și promite o veritabilă experiență culinară ...
Articole
12 ianuarie 2024
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞:
- În familia #Cimbru din Cluj-Napoca, și-a făcut apariția anu...
4 ianuarie 2024
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- 6 ianuarie - Pizza Day cu Mihai și Andrei la Acuarela: pizza artizanală cu ingrediente...
28 decembrie 2023
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞:
- Tacosul de la M.A.T Restaurant se va muta în piața Amzei &a...
21 decembrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- Relais & Chateaux Le Bistrot Francais organizeză evenimentul - Réveillon chez Le B...
14 decembrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- Înainte de vacanță, Soro.lume pregătește pentru 17 decembrie un meniu inspirat din mân...
7 decembrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- 7 decembrie: Vié Bucharest organizează un eveniment wine & food pairing, alături d...
30 noiembrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- Numeroase restaurante propun meniuri de sezon cu ocazia zilei de 1 decembrie, printre ...
24 noiembrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- Pe 25 noiembrie AMBASADA Timișoara organizează un #brunch cu Ciorbă de castraveți mura...
17 noiembrie 2023
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞:
- Pe str. Matei Millo a apărut de curând Mosh bar and dinner....
10 noiembrie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- #Dumicat este un nou loc care se va deschide pe 1 decembrie ...
3 noiembrie 2023
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞:
- Echipa M.A.T Restaurant (Alexandru Iacob and Cristi Dăscăle...
27 octombrie 2023
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞:
- 28 octombrie la Voilà bistro are loc evenimentul Sanki four hands ramen, alături de An...
20 octombrie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 20-21 octombrie la Bacania Veche - Delicatese & Gradina: ,,For the love of #local!...
14 octombrie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 21-22 octombrie: Revino Cheese & Wine a anunțat masterclass-urile care vor avea în...
28 septembrie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 29 septembrie – 1 octombrie: Slow Coffee Festival 2023 - Brew to Change, la Galeriile ...
21 septembrie 2023
Evenimente din gastronomie:
- Pe 21 noiembrie 2023 are loc la Sibiu conferința pe subiecte de gastronomie, IDEAL Evo...
15 septembrie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- S-a redeschis restaurantul Prime Steaks & Seafood în inc...
7 septembrie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Curând se deschide în cetatea Alba Iulia - Unio Vini by Vino...
1 septembrie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 2 septembrie ATRA Doftana: Fine Dining & wine tasting – cu vinul Purcari Wines ce ...
24 august 2023
Evenimente din gastronomie:
- 25 august: Lecturile Culinaria Banatica continuă la Timișoara, vol. 4 - Identitate Gas...
18 august 2023
Evenimente din gastronomie:
- 18-19 august: eveniment Bacania Veche - Pofte de #tomateromanesti pe gustate, pe luate...
11 august 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Bistro Romulus s-a deschis de câteva zile în cartierul evrei...
3 august 2023
Evenimente din gastronomie:
- 5 august: Fine Dining & Wine Tasting la ATRA Doftana, alături de Cramele Recas.
-...
27 iulie 2023
Evenimente din gastronomie:
- L'Atelier Relais & Chateaux organizează pe 27 iulie o cină dedicată noului lor men...
21 iulie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 21 iulie: eveniment Jazzy Friday Nights la Hotel PRIVO Târgu Mureș, à la carte menu &a...
15 iulie 2023
Evenimente din gastronomie:
- Pe 15 iulie are loc prima ediție Al Fresco Brunch, Bubbles & Beats la KAIAMO. Sunt...
9 iulie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Acadeea, deserturi gourmet cu ingrediente premium, se deschi...
30 iunie 2023
Pe 30 iunie 2023: Restaurant Pasaj Sibiu organizează evenimentul Cină italiană | Pasaj x Cămara Europei.
Locuri no...
22 iunie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 24 iunie - Eveniment Fine Dining & Wine Tasting ATRA, alături de Chef Ionuț Gagiu ...
17 iunie 2023
Evenimente din gastronomie:
- 17 iunie: eveniment Voilà cherhana - cu ciorbă, saramură, plachie, pește prăjit cu măm...
9 iunie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Brutăria și patiseria artizanală Pain Plaisir a deschis un n...
2 iunie 2023
Pe 3 și 4 iunie are loc evenimentul #Oaspeți la Zori, în Iași: Chef Alex Petricean de la NOUA va pregăti împreună cu ...
26 mai 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- În comunitatea Floreasca se pregătește să deschidă curând po...
19 mai 2023
Evenimente din gastronomie:
- 20 mai: Radu Dumitrescu gătește alături de Florin Scripcă la aniversarea de un an Brut...
12 mai 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Se deschide curând în Sibiu Alessandros Restaurant, restaura...
6 mai 2023
KAIAMO pleacă la Cluj și va face pairing cu filme, la TIFF 9-18 iunie 2023.
Evenimente din gastronomie:
- 6 mai, ...
28 aprilie 2023
Evenimente din gastronomie:
- Festival de street food Festival du Bonheur: în weekendul 27 aprilie - 1 mai la comple...
20 aprilie 2023
Cartea ,,Zămuri - supe, zupe și năcreli’’ scrisă de Mircea Groza se pregătește să iasă din tipar. Este prima carte a ...
13 aprilie 2023
Pe 23 aprilie are loc evenimentul Tasty Times: No Rush Brunch la Radisson Blu Hotel, Bucharest – cu feluri de mâncare...
7 aprilie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Al Pastor by MAT se pregătește de lansare, un proiect al ech...
31 martie 2023
Asociația Adi Hădean își schimbă numele în Black Sea FooDignity Association și se extinde cu parteneriate internațion...
24 martie 2023
Începând cu 31 martie 2023, timp de 3 zile, echipa La Hambar restaurant din Singureni va fi gazda unor evenimente 4-h...
16 martie 2023
Sărbătorim ediția cu numărul 100 a veștilor noastre cu ceva #desezon, urzici. Sperăm să le găsiți în cât mai multe me...
10 martie 2023
Asociația My Transylvania a anunțat data evenimentului Transilvania Gastronomica – food culture festival de anul aces...
3 martie 2023
- L'Atelier Relais & Chateaux a anunțat o nouă echipă: Alexandru Iacob - Group Executive Chef și Vlad Pădurescu -...
24 februarie 2023
Pe 28 februarie 2023 are loc o cină în tandem cu ingrediente românești din zona Sibiului versus unele coreene, evenim...
17 februarie 2023
Revino Cheese & Wine a anunțat evenimentele de anul acesta: Salon de vinuri și turism viticol, între 6-8 mai 2023...
10 februarie 2023
Chef Cezar Munteanu are o propunere specială pentru 14 februarie: o cină pentru patru persoane la Chef Atelier, detal...
3 februarie 2023
Lansarea unei cărți despre gastronomia autohtonă este, de fiecare dată, prilej de bucurie pentru noi. Salutăm Enciclo...
27 ianuarie 2023
Pe 28 ianuarie 2023 are loc ,,Hop up. A Ramen story.’’: la Pasterra București vor găti Radu Dumitrescu și Andrei Isac...
20 ianuarie 2023
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Pe 25 ianuarie se deschide în București Vié restaurant, avân...
13 ianuarie 2023
Pe 13 ianuarie 2023 are loc evenimentul Vineri 13 la Lovin' Winebar & Bistro, alături de Cheese Up. Știm deja că ...
5 ianuarie 2023
La mulți ani! Să aveți un 2023 cu experiențe gastronomice memorabile!
Evenimente din gastronomie:
- 5-8 Ianuarie ...
30 decembrie 2022
Să aveți un An Nou cu multă inspirație, cu descoperiri și cu bucurii gastronomice!
Evenimente din gastronomie:
- ...
23 decembrie 2022
Sărbători liniștite alături de cei dragi!
Evenimente din gastronomie:
- 23 decembrie Plai Sibiu ne invită la ulti...
15 decembrie 2022
Un subiect popular zilele acestea: despre masa de sărbători, de la cozonacul lui Păstorel Teodoreanu la noua bucătări...
8 decembrie 2022
La mulți ani, Bistro de l'Arte Brașov – mulțumim Oana Coantă pentru curaj și creativitate!
Locuri nou deschise sau...
30 noiembrie 2022
1 decembrie vine cu meniuri speciale de Ziua Națională. Continuăm lista începută edițiile anterioare și adăugăm:
- B...
25 noiembrie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Din noiembrie, s-a deschis în Sibiu Bistro Fish & Wine -...
18 noiembrie 2022
Pe 25 noiembrie experiența gastronomică începută în Italia, la Abruzzo, se mută la București, la KAIAMO: 4 hands dinn...
14 noiembrie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- WOS - World of Sandwiches, deschis recent în str. Mendeleev ...
4 noiembrie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Produsele Brutăria Simplu din Brașov sunt, începând de luna ...
27 octombrie 2022
Gusturi create de Chef Alexandru Dumitru vor putea fi descoperite în curând la noul La Hambar Restaurant – Modern Rom...
7 octombrie 2022
Pe 25 octombrie Chef Radu Ionescu - restaurant KAIAMO participă la un 4 hands lunch alături de Chef Davide Pezzuto la...
23 septembrie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Atelierul de Tarte a deschis o nouă locație, pe str. Benjami...
15 septembrie 2022
Evenimente din gastronomie:
- 16-17 septembrie: VINO de pe Iancu de Hunedoara din București reia evenimentele de wee...
12 septembrie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Alex Petricean și echipa NOUA pregătesc un nou concept - Nou...
3 septembrie 2022
Duminică, 2 octombrie, este Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România. Inițiatorii proiectului, Chef Nic...
25 august 2022
Roland Suciu, head Chef Baracca Cluj-Napoca, gătește pe 27-28 august la MARe/Muzeul de Artă Recentă, eveniment #bruch...
18 august 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Animaletto Pizza Bar a deschis de curând restaurant Animalet...
12 august 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Privé ArtWine & Fromage este un loc nou deschis în carti...
5 august 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- La Champagnerie s-a deschis de curând în Arad, cu un meniu t...
29 iulie 2022
Jamoneria by Alioli este cel mai nou proiect La Finca Alioli - un tapas bar și magazin gourmet cu produse din Spania,...
22 iulie 2022
La Anna Charisma Chalet, pe 10 august, va avea loc ,,Charisma Opera Dinner’’ – o cină fine dining în aer liber în col...
14 iulie 2022
Cosmin Dragomir pornește într-o expediție gastronomică pe Via Transilvanica. Va fi însoțit de Andreea Chinesefood, ia...
30 iunie 2022
Noua Bucătarie Estivală by NOUA revine din 1 iulie la mare, în același loc din Olimp unde ne-am bucurat de meniul lor...
22 iunie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Pastry Chef Cristina Mehedințeanu va deschide curând o cofet...
17 iunie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Ou_bucuresti renovează locația din strada Dianei și pregăteș...
11 iunie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- Sergiu Nedelea anunță deschiderea UVA Wine Shop & Bar - ...
4 iunie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- S-a deschis cherhanaua Lotca din cadrul resortului ARCA (com...
27 mai 2022
Chef Alexandru Dumitru a redeschis Anika Restaurant unde a pregătit meniuri noi de degustare de 3, 5 sau 9 dish-uri c...
30 aprilie 2022
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare:
- NAZ Restaurant se deschide curând în Cluj-Napoca, avându-l c...
23 aprilie 2022
Pe 4 mai 2022, Fork Ana Tower organizează ,,4 Hands Dinner - eveniment caritabil pentru Chef Tătaru’’ - un meniu cu 8...
12 august 2021
Gault&Millau – primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția a III-...
8 februarie 2021
“Un foodie este individul care consumă mâncarea nu doar ca nutrient și plăcere, ci și ca obiect de interes, de studiu...
4 ianuarie 2021
Alexandra & Cătălin Cincu au 9 ani de relație și 4 ani de blog: calatoriisifarfurii.ro. Au absolvit amândoi Facul...
17 decembrie 2020
Indexul de încredere a restaurantelor Gault&Millau a scăzut la 34 / 100 față de 37 în august – acestea continuă e...
9 decembrie 2020
Astăzi vorbim cu Ioana Negulescu, care este graphic-designer la munca de zi cu zi și “gastronOM” în timpul liber. Ber...
27 noiembrie 2020
Introducem o rubrică nouă în seria noastră de vești, care va fi deschisă până la final de an. Încurajăm cadourile car...
27 noiembrie 2020
Veștile Go-Mio ale săptămânii:
- Mâncurry este mult-așteptatul concept de livrare al celor de la SyndicatG...
23 noiembrie 2020
Monica Roșu și-a dat seama că devine foodie prin 2009, când a început să gătească de plăcere, nu de nevoie. Tot atunc...
20 noiembrie 2020
Veștile Go-Mio ale săptămânii:
- Breasla Cârciumarilor Brașoveni face iar minuni cu un gest de omenie, cât...
12 noiembrie 2020
Săptămâna aceasta avem noi vești din gastronomia locală.
Veștile Go-Mio ale săptămânii:
- Vă recomandăm...
10 noiembrie 2020
Astăzi stăm de vorbă cu Mihaela Sava, cunoscută pentru blogul ei, Prăjiturela, lansat în anul 2013, care a adunat o c...
6 noiembrie 2020
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
5 noiembrie 2020
Bucătarii din comunitatea Gault&Millau sunt creativi, curajoși și au o viziunea clară, ușor de citit din meniurile pe...
5 noiembrie 2020
Săptămâna aceasta avem noi vești din gastronomia locală.
Veștile Go-Mio
- Alex Petricean (D'artagnan) de la NOUA ...
4 noiembrie 2020
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
29 octombrie 2020
Săptămâna aceasta avem noi vești din gastronomia locală.
- Anika Fried Chicken e destinația cea mai nouă din comunit...
29 octombrie 2020
Astăzi stăm de vorbă cu o persoană pasionată de gastronomie, care este foarte activă în acest domeniu: Corina Dima (D...
23 octombrie 2020
Seria #cutotiifoodies / “Cu toții foodies” reprezintă asumarea ambiției noastre îndrăznețe: să fim cu toții foodies. ...
22 octombrie 2020
Săptămâna aceasta avem noi vești din gastronomia locală.
- Samsara Foodhouse a venit la București, iar în ...
15 octombrie 2020
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
15 octombrie 2020
Începem săptămâna cu vești bune. Carisma lui Radu Dumitrescu a ieșit demult din bucătăria Voilà și s-a perindat liber...
8 octombrie 2020
Revino Cheese and Wine și-a propus un proiect ambițios – acela de a face mai cunoscute diverse tipuri de brânză reali...
8 octombrie 2020
Echipa de la KAIAMO, condusă de Radu Ionescu, invită la unitate și responsabilitate, la #fararisipa. Le redăm în tota...
8 octombrie 2020
Echipa restaurantului KAIAMO, condusă de Chef Radu Ionescu, a transmis un apel la unitate și responsabilitate, pe car...
28 septembrie 2020
Sezonalitatea este unul din criteriile importante folosite de către evaluatorii noștri anonimi atunci când notează un...
25 septembrie 2020
Deschidem seria #ovocegomio cu Paul și Mihaela Oppenkamp – am stat de vorbă despre experiența lor din ultimele luni ș...
25 septembrie 2020
Gault&Millau România și Radio Guerrilla devin parteneri în promovarea gastronomiei în România, printr-o serie de proi...
24 septembrie 2020
Anika Restaurant este deja în a doua săptămână a meniului de toamnă, iar the ARTIST Restaurant a adăugat Rusia, Guate...
18 septembrie 2020
Ghidul Gastronomic Gault&Millau a fost lansat pentru prima oară în România în mai 2018 și a debutat cu un volum d...
17 septembrie 2020
Începem ediția cu Baracca și KAIAMO. Baracca este din nou deschis începând de săptămâna aceasta, după 6 luni de pauză
15 septembrie 2020
Acest parteneriat reprezintă totodată un sprijin pentru restaurantele din comunitatea Gault&Millau, care vor bene...
3 septembrie 2020
Vom revedea în perioada următoare restaurante fără terasă care se redeschid, după o perioadă lungă de pauză. Suntem a...
20 august 2020
SyndicatGourmet are terasă, așadar Ioan Bebeselea poate exprima din nou pasiunea pentru ingrediente locale
17 august 2020
Indexul de încredere al restaurantelor este la 37 / 100 puncte, însă reziliența și adaptabilitatea restaurantelor sun...
10 august 2020
S-au întors deserturile lui Chef Dragoș Radu (de la Frank Dessert Bar, între timp închis)
7 august 2020
Dacă vă aflați în Cluj-Napoca, terasele din comunitatea extinsă Gault&Millau sunt recomandările noastre pentru experi...
3 august 2020
Experiențele gastronomice sunt binevenite, iar cu ajutorul ialoc.ro, o ieșire la restaurant poate fi oferită cadou
31 iulie 2020
Daca vacanța de anul acesta include și Sibiu, avem o listă de restaurante pentru experiențe gastronomice deosebite
30 iulie 2020
Andrei Chelaru vine în curând la București - va fi Head Chef la un restaurant deschis împreună cu echipa Samsara Food...
24 iulie 2020
Experiențele gastronomice memorabile sunt asemenea poveștilor captivante. Există un element central - gustul, iar în ...
23 iulie 2020
Propunem o vizită la Brașov celor ce preferă muntele ca destinație de vacantă, unde 11 restaurante din comunitatea ex...
22 iulie 2020
Miss Alé - Central Culture e locul primitor, deschis recent în centrul Bucureștiului, unde Cristina Mălai face legea ...
16 iulie 2020
Nu ne stă în fire să vă invităm la birt, pentru că aici e despre bucătari, restaurante, vinuri și crame care se dedic...
10 iulie 2020
Într-o lume fără limitări, posibil să nu vedem așa creativitate și curaj din partea celor din restaurante și crame
23 iunie 2020
Restaurantele merg #maideparte, iar într-o perioadă plină de limitări, creativitatea, optimismul și curajul lor nu pa...
17 iunie 2020
Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
10 iunie 2020
Gault&Millau România și Ialoc își unesc forțele pentru a facilita experiențe gastronomice memorabile oferite de resta...
10 iunie 2020
go-mio.ro se transformă în destinația digitală în gastronomie, reunind experiențe culinare deosebite oferite de bucăt...
10 iunie 2020
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, nume precum parmigiano, brie, feta sau manchego făc...
9 iunie 2020
Începem seria cu terase din comunitatea extinsă cu litoralul Mării Negre și orașul Constanța
9 iunie 2020
FRAGMENTE au lansat un episod nou, unde documentează excursia lor de cercetare gastronomică pe Drumul Râmnicului și c...
4 iunie 2020
Gustul - Numitor comun. Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
30 mai 2020
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...
16 mai 2020
M.A.T Restaurant au deschis pentru prima dată ușile restaurantului astăzi. Oferă patru variante de tacos.
6 mai 2020
Proiectul #dinGrija se apropie de final, iar concluziile efortului de o lună a aproape 30 de restaurante, cât și ce u...
5 mai 2020
Grija, ingredientul principal al unui proiect prin care echipa medicală din Spitalul Colentina din capitală va primi ...
24 aprilie 2020
Degustările online Budureasca vor fi susținute de către somelierul nostru, Ștefan Timofti – semifinalist WSA, Londra ...
23 aprilie 2020
Răzvan Exarhu a dezbătut locul rahatului în cozonac, împreună cu Melinda Teohari si Claudiu Teohari într-un nou podca...
16 aprilie 2020
Radu CM Ionescu revine în bucătăria KAIAMO după o lună de pauză și se alătură celor care gătesc pentru cei care sunt ...
8 aprilie 2020
Radu Dumitrescu, Marius Tudosiei și Adi Hadean au lansat azi subzistenta.ro, un magazin online de unde se pot face co...
2 aprilie 2020
Kane - New Romanian Cuisine intensifică eforturile lor de a dona mese gustoase - găsiți povestea lor urmărind #ACUM #...
25 martie 2020
Berries and Spice a îmbogățit lista de idei prin care pot fi susținute restaurantele în perioada aceasta și a adunat ...
24 martie 2020
Gault&Millau România încurajează iubitorii de gastronomie să ia mic-dejunul, prânzul sau cina în mod virtual alături ...
21 martie 2020
CUIB a publicat o carte de bucate online cu Hrană Pozitivă - ei o numesc așa pentru că rețetele propun nicio risipă ș...
19 martie 2020
Promovarea gastronomiei din România continuă să fie o prioritate a ghidului Gault&Millau
19 martie 2020
Joseph Hadad gătește acasă și se și filmează - găsiți totul documentat pe pagina de Facebook
18 martie 2020
Cosmin Dragomir de la gastroart.ro a început o listă de restaurante de vizitat imediat după ce se termină perioada de...
10 martie 2020
Ghidul gastronomic Gault&Millau organizează, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio
18 februarie 2020
Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul...
16 decembrie 2019
Blid - locantă românească este "locul unde teoria adunată în sutele de articole de istorie a gastronomiei publicate p...
29 octombrie 2019
Daniel Pălici ne povestește despre așteptările sale cu privire la ceea ce înconjoară restaurantul său
2 octombrie 2019
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale
23 septembrie 2019
Gault&Millau susține Noua Bucătărie Românească, acest curent fiind punctul de pornire al ghidului în România
17 septembrie 2019
Cătălin Bejenariu ne povestește despre experiența sa și restaurantul său, Kane
31 august 2019
Roca Brună este o apariție recentă în scena gastronomică a Aradului – sau, mai precis, în apropierea orașului
23 august 2019
Situat în Gurbănești, Călărași, Athanor. La coupteur. este o nouă destinație pentru evadări din aglomerația orașului,...
21 august 2019
Cu un concept de market restaurant, sushi take away și băcănie japoneză, SushiRoom s-a redeschis în incinta Pieței Do...
10 august 2019
Kebabul, acest veritabil pilon al bucătăriei orientale și cuceritor absolut al Vestului, merita cu siguranță o revolu...
9 august 2019
La Pescaderia by Alioli este cel mai nou membru al familiei Alioli (din care mai fac parte Restaurant ALIOLI și La Fi...
27 iulie 2019
Când vorbim despre Coclinta Brasserie, trebuie să începem cu o definiție: coclintă, adică turtă coaptă pe sobă, din a...
26 iulie 2019
Dacă sunteți în București și vă e poftă de vacanță, ce spuneți de o escapadă gastronomică în Spania?
25 iunie 2019
Alexandru Dumitru (Bistro Ateneu) este bucătarul-șef al anului 2019
19 iunie 2019
Bucătarul-șef al anului 2018 Gault&Millau povestește despre NOUA, restaurantul său recent deschis
19 iunie 2019
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă
15 iunie 2019
Aproape de Biserica Neagră din Brașov, La Varice este o apariție salvatoare în special în zilele când tot ce ne dorim...
1 iunie 2019
Deschis pe Calea Dorobanți nr. 69, Balls. este un mic stabiliment cu un concept cât se poate de rotund: chiftele, punct
25 mai 2019
Raionul Floreasca este cel mai recent deschis spațiu din Agora Floreasca și promite o veritabilă experiență culinară ...
15 mai 2019
Este deja limpede că publicul tinde să se întoarcă la origini, în căutare de mâncăruri simple și hrănitoare
20 aprilie 2019
Tania Bordianu, cunoscută deja pentru rețetele de cultivare a unei vieți sănătoase și armonioase, a deschis săptămâna...
13 aprilie 2019
Pasterra nu este un loc nou deschis, însă și-a schimbat de curând adresa/casa, îl puteți găsi acum pe Strada Comandor...
6 aprilie 2019
În Agora, noul food hall din zona Floreasca, s-a deschis de curând Maison des Chefs, primul restaurant concept MEGA I...
30 martie 2019
În Piața Amzei, la numărul 13, veți găsi Caramel, o patiserie-brutărie-cofetărie puternic inspirată de Franța
23 martie 2019
POP este un concept lansat internațional de Gault&Millau și se referă la localuri relaxate, cu meniuri de calitate
16 martie 2019
Radu Dumitrescu, cunoscut pentru meniurile sezoniere și locale de la Voilà, a preluat de curând, în calitate de co-pr...
23 februarie 2019
O să regăsiti un aer familiar la Biutiful Downtown – un decor urban și o bucătărie cu influențe mediteraneene, asiati...
15 februarie 2019
Yasou Romania este unul dintre primele restaurante deschise în Agora Floreasca, un food hall inaugurat recent în piaț...
26 ianuarie 2019
Chiar dacă e frig afară și vacanța s-a terminat, puteți călători în jurul lumii printr-un simplu drum în București. L...
19 ianuarie 2019
GastroLab Piata Victoriei este un spațiu generos și primitor, cu mult lemn și „tapetat” cu sticle de vin – ceea ce se...
5 ianuarie 2019
Ingrediente majoritar italienești, de la cooperative agricole și furnizori locali din zona Campania, Napoli. Un blat ...
8 decembrie 2018
Primul interviu din aceasta serie incepe cu Maria Dunca si Roland Suciu de la Baracca, Cluj
3 decembrie 2018
Premiile Gault&Millau 2019 s-au acordat vinurilor cu cel mai mare scor din fiecare dintre cele 16 categorii.
2 decembrie 2018
Obiectivul ghidului în România este de a prezenta publicului larg, local și internațional, o selecție a celor mai bun...
2 decembrie 2018
În data de 27 noiembrie 2018 Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești.
30 noiembrie 2018
Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești și aduce astfel în România expertiza inter...
29 noiembrie 2018
Oriunde este prezent în lume, Gault&Millau face recomandări experte și promovează produsele relevante pe plan local
24 noiembrie 2018
Pe Șoseaua Orhideelor, unde s-a deschis în urmă cu câteva luni 14thLane, trecea odată linia 14, primul tramvai electr...
18 noiembrie 2018
Prima ediție a ghidului de vinuri include 152 vinuri românești de la 63 crame locale
10 noiembrie 2018
Dacă ajungeți în Sibiu, nu ocoliți strada Timotei Popovici, unde veți găsi un loc ideal de mic-dejun sau/și prânz pen...
13 octombrie 2018
Casa M60, de pe strada Domnita Ruxandra 7, are un aer familiar, comun celorlalte proiecte surori, M60 și Spatiul M60
29 septembrie 2018
În centrul vechi al orașului, pe strada Franceză, s-a deschis Vibes 19, un restaurant mex-tex
8 septembrie 2018
Editare ulterioară 2: Acest Restaurant a fost între timp închis.
Editare ulterioară 1: Acest restaurant a fost eva...
1 septembrie 2018
Papila vine cu o propunere de supe și sendvișuri la grill cu legume locale, rețete de peste tot și tarte de la eric p...
9 iulie 2018
Astăzi, România se deschide lumii întregi și își dezvăluie adevăratul potențial turistic și economic.
9 iulie 2018
Atunci când Alexandre ne-a propus acest proiect, decizia de a ne alătura a venit repede și cu deplină convingere
9 iulie 2018
1961, Paris. Încet-încet, Franța începea să se desprindă de autosuficiența anilor ʼ50, să renunțe la ingredientele ex...
15 mai 2018
Alexandru Petricean este bucătarul-şef al anului în România
24 aprilie 2018
Ghidul Gault&Millau a selectat 90 de restaurante și 51 de localuri POP din România în prima ediție
27 martie 2018
Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local cu o tradiție bogată
20 octombrie 2017
Restaurantele românești vor fi evaluate pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internaționale
25 august 2017
Povestea Gault & Millau ne trimite cu peste 50 de ani în urmă, când Henri Gault și Christian Millau publică o colecți...