București | Noeme – former GUXT – Degustare Oriel beer + tasting menu Noeme

București | Noeme - former GUXT - Degustare Oriel beer + tasting menu Noeme NoiembrieNov. 07 2020 18:00 - 21:00 UTCBucuresti, Romania

Organizator: Noeme - former GUXT și Oriel Beer

Inscriere: 0721.490.270

Pret: 350 RON/ 2 persoane

Descriere organizator: "Dragii și dragele noastre,
Iată că am ajuns să facem și degustările online. Din fericire pentru noi, cea pe care o planificam este pretabilă unei astfel de experiențe și iată cum:

Meniul
• Mini tartă cu conopidă, brânză maturată românească artizanală și crumble de cârnat românesc picant afumat de Bihor - Oriel Saison
• Tacos cu caracatiță la grătar, cartofi violet, varză kale, sos de ardei iuți caramelizați, creveți la grătar, guacamole, salsa de mango cu ceapă verde, ketchup de rubarbă - Oriel Dubbel
• Choux cu pate de pui, prosciutto homemade de rață, texturi de portocale - Oriel Templed in twilight (Imperial Gose aged in oak barrels with blood orange & vanilla)
• Mini burger cu vită românească maturată în cacao, țelină coaptă în sare, dressing de muștar, mayo cu sriracha făcut în casă - Oriel White Quadrupel (lighter quadrupel infused with cold brew)
• Frigăruie cu piept de porc marinat în sos de soia și slow cooked, murături de casă și brioșă homemade - Oriel Quadrupel Ecuador Rom
• Choux cu bere brună deep fried cu caramel sărat cu bere - Oriel Quadrupel Raspberry vanilla.

Detalii organizatorice
- Așa cum am fi făcut și la restaurant împărțim o bere la două persoane. Vom degusta beri belgiene cu nivel de alcool ridicat și la un calcul rapid veți savura 3 beri. Primele două au o medie de 7% iar următoarele 4 au o medie de 9%. Noi credem că este perfect pentru o seară de sâmbătă reușită!
- Datorită condiționării servirii unei beri la două persoane, pachetele sunt gândite să fie pentru două persoane. Astfel, prețul este de 350 RON per kit de 2 persoane.
- Pentru a savura cât mai bine berile vă rugăm să aveți pregătite la ora conferinței câte minim 2 pahare de vin roșu. Sunt cel mai bun substitut pentru paharele speciale pe care le avem noi la restaurant. În conferință, Ioana ne va învăța cum să turnăm berea astfel încât să o servim ca niște profesioniști.
- Temperatura berilor este esențială așa că vă rugăm ca imediat ce au ajuns la voi să le puneți în frigider. Veți afla de ce.
- Transportul. Este realizat prin Beefast și ne alocăm intervalul 16:00-17:45 pentru a livra produsele astfel încât la 18:00 să fim cu toții online. Costul transportului: 15 lei+TVA (<5km); 25 lei+TVA (5-10km); 35 lei+TVA (10-15km); 45 lei+TVA (15-20km).
- Plata se face exclusiv online prin Viva Wallet sau OP. Plata transportului se face tot la noi iar Beefast ne va factura ulterior pe noi.
- Pentru a stabili toate detaliile organizatorice (facturi, link conferinta, livrare) vom avea nevoie de adresa livrare, nr telefon si adresa de mail. Datele nu vor fi folosite sau pastrate ulterior.
- Pentru rezervări ne puteți contacta telefonic la 0721-490-270, pe e-mail la contact@guxt.ro sau pe facebook/intagram messanger.

Vă așteptăm cu drag!"

Import to Google Calendar

Location

Bucuresti, Romania

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

18 septembrie 2020
Premiile Gault&Millau în România
Ghidul Gastronomic Gault&Millau a fost lansat pentru prima oară în România în mai 2018 și a debutat cu un volum de re...
31 iulie 2020
Terase din comunitatea extinsă: Sibiu
Daca vacanța de anul acesta include și Sibiu, avem o listă de restaurante pentru experiențe gastronomice deosebite
24 aprilie 2020
Degustarea Virtuală Budureasca. Ești pregătit?
Degustările online Budureasca vor fi susținute de către somelierul nostru, Ștefan Timofti – semifinalist WSA, Londra ...