Vești din gastronomia locală #1

[Revenim cu vești din gastronomia locală]

 

Avem între timp 74 restaurante din comunitatea Gault&Millau care fac livrare și ne așteptăm ca numărul să crească. Unele dintre ele n-au livrat niciodată până acum, cum sunt the ARTIST RestaurantNOUABacania Veche – The Charity ShopSyndicatGourmet sau Bistro de l’Arte, iar unele oferă livrarea gratuită sau chiar discounturi. Găsiți lista întreagă aici
În zilele următoare scriem și pe Facebook despre fiecare restaurant din listă, cu detalii despre condițiile de livrare – veți descoperi cu această ocazie și meniuri noi, de sezon, un fel de Zilele Go-Mio, dar #culivrare

O nouă idee despre cum puteți sprijini restaurantele preferate vine de la CPWHF – Coffee Place With Honest Food: au lansat un abonament lunar cu livrare zilnică de mâncare. 40 de abonamente vândute le vor acoperi costurile pentru o lună. Au scris cu onestitate despre demers pe pagina lor de Facebook.

Situația curentă a restaurantelor este reflectată și de o serie de pasionați de restaurante – iată o selecție:
– Puiu Alexandru scrie despre cum puteți sprijini afacerile locale – http://bit.do/GM-PuiuAlexandruSprijinafacerilocale
– De Corina scrie, la rândul ei, despre cum puteți susține afacerile locale aici
– Nicoleta Rădăcină documentează pentru Decât o Revistă ce fac restaurantele cât noi stăm acasă aici
– Cosmin Dragomir de la gastroart.ro a început o listă de restaurante de vizitat imediat după ce se termină perioada de restricții. Ea începe cu Anika Restaurant, deschis recent de Alexandru Dumitru – Chef of the Year Gault&Millau 2019: click aici

Pozele sunt de la edițiile 2018 și 2019 ale Galei Gault&Millau de lansare a ghidului de restaurante. Abia aștepăm să ne revedem la următoarea ediție!

Articole Asemanatoare

19 martie 2020
Vești din gastronomia locală #2
Vești din gastronomia locală #2
10 iunie 2020
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
16 mai 2020
Vești din gastronomia locală #10
Vești din gastronomia locală #10