Gault&Millau România lansează proiectul #maideparte

go-mio.ro se transformă în destinația digitală în gastronomie, reunind experiențe culinare deosebite oferite de bucătarii din comunitatea Gault&Millau

 

Primele conversații pe care le-am avut cu bucătari din comunitatea noastră atunci când măsurile dure impuse restaurantelor au fost anunțate au fost despre perseverență, optimisim și curaj. Când a fost clar că restaurantele se închid, au urmat discuții despre cum pot bucătarii să sprijine pe cei mai afectați – cum pot găti pentru ei. Iar noi am simțit generozitate, determinare și altruism din partea lor. Iar în sprijinul celor care au ales să gătească meniuri cu livrare, am lansat restaurantul online Go-Mio și am cuprins creativitatea, adaptabilitatea și grija lor în albumele dedicate celui mai mare restaurant online, cu adresa la fiecare din voi acasă. Când terasele s-au deschis, am discutat cu ei despre sentimentul regăsit de a fi împreună, bucuria de a găti, recunoștința că pot primi din nou oaspeți.

Au fost și sentimente de neputință, de furie, de incertitudine și de singurătate în fața unor decizii despre oameni din echipa lor, despre oaspeții lor și despre sănătatea financiară a afacerii lor. Niciunul însă din aceste ultime gânduri nu au copleșit gastronomia din România, pentru că bucătarii și restaurantele merg #maideparte. Atunci când le-a fost mai rău, ei au oferit ce-au putut mai bine, iar fiecare dificultate prin care au trecut a contribuit la claritatea scopului lor: ei vor rămâne în bucătării, vor continua să gătească și să ofere gust celor curioși să-l descopere.

 

Mergem și noi #maideparte. Platforma Go-Mio devine destinația digitală a celor care vor să trăiască experiențe gastronomice deosebite. De astăzi, e mai simplu să comandați un card cadou, să faceți o rezervare online la un restaurant, să comandați pentru acasă și să aflați despre evenimentele gastronomice viitoare din calendarul Go-Mio.

Din cel mai mare restaurant online, Go-Mio se transformă în platforma digitală de experiențe gastronomice care aduce împreună cei creatorii de gust din comunitatea noastră extinsă cu aceia dintre voi care îl apreciază.

O serie de parteneriate și funcționalități noi vor fi anunțate în curând.

Articole Asemanatoare

12 ianuarie 2024
Vești din gastronomia locală #142
𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐫𝐞: - În familia #Cimbru din Cluj-Napoca, și-a făcut apariția anu...
30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...
10 iunie 2020
Gault&Millau și ialoc devin parteneri în sprijinirea gastronomiei în România
Gault&Millau România și Ialoc își unesc forțele pentru a facilita experiențe gastronomice memorabile oferite de resta...