Recenzia Gault&Millau
Crama Cepari folosește un cupaj de Cabernet Sauvignon și Negru de Drăgășani, nativ pentru regiune. Probabil că adăugarea acestui soi local este ceea ce conferă acestui rosé o varietate amplă de arome bine definite, ce variază de la prune, vișine sălbatice la vișine coapte și piersici. Diversitatea aromatică este egalată și la nivelul gustului, iar vinul are un final reușit cu o anumită corpolență pe vălul palatin, completată de câteva condimente delicate și o lungime impresionantă.
Asociere mâncare - vin
Păstrăv proaspăt, de calitate, la grătar, somon poșat sau calamar și caracatiță cu sos de citrice se potrivesc bine cu acest vin.
Fișa Tehnică
Volum: 750 ml
Producție: 7400
Alcool: 13.2%
Certificare: D.O.C-C.M.D. Drăgășani
Enolog cramă: -
Preț retail: +45 RON