Sărbători liniștite alături de cei dragi!
Evenimente din gastronomie:
– 23 decembrie Plai Sibiu ne invită la ultimul tasting dinner al anului.
– 25 decembrie – The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection organizează ,,Grandeur Sundays – Christmas Brunch’’.
– Pentru seara de revelion L’Atelier Relais & Chateaux a pregătit 9-course tasting menu și La Samuelle are meniu dedicat.
Restaurante și bucătari:
– Samsara Cluj-Napoca organizează Cină de Crăciun dar și de Revelion, detalii la ei pe pagini.
– La Aniroc Signature Hotel din Arad puteți testa în premieră câteva dintre felurile din noul meniu al anului 2023.
– Dacă sunteți în căutare de cadouri, Balls. a pregătit vouchere cadou cu 3 valori diferite, detalii la ei pe pagini.
– Penne Alla Donata, Tagliatelle Al Ragu’ sau Rigatoni Carbonara la GRANO?
– Pickles intră în vacanța între 24 decembrie – 6 ianuarie iar Ivan Pescar & Scrumbia Bar între 24 decembrie – 3 ianuarie.
Vinuri și crame:
– Interviu cu Cristian Tudor, oenologul Domeniul Aristiţei, cramă din Valea Călugărească.
– Cum alegem vinuri potrivite pe care să le oferim cadou și 22 de exemple vinuri.
– Cel mai recent vin lansat de Gramofon Wine este Sonorum by Sergiu Nedelea – Fetească Neagră 2020.
Producători locali:
– Laptaria cu caimac a pregătit un pachet de sărbători cu trei borcănele de unturi în ediție exclusivă și limitată: unt cu ceapă și chimen, unt cu mere și scorțișoară, cremă de unt cu ciocolată, detalii pe paginile lor.
– 28 decembrie – Centrul Gastronomic Turda pregătește un eveniment cu o mezzosoprană și un bucătar ,,Delicii lirice cu Lavinia și Marta’’.
– Despre povestea Viscri 32 – White Barn and Blue House citiți în articolul Lovedeco.ro.
Alte vești din gastronomie:
– Un interviu cu Adrian Hadean despre Crăciunul copilăriei sale, despre meniuri, planificare în bucătărie, risipă alimentară etc..
– Negroni Aperitivo Bar Romania – Italian daily bar va fi inaugurat anul viitor în clădirea Tandem, link în comentarii.
– Ultimele episode ale podcasului Cronicari Digitali sezonul 6 – Amintiri gustoase îi are ca invitați pe Ioana Pătrășcoiu – Asociația My Transylvania și Daniel Mischie CEO City Grill.
– Detalii despre Newsleter-ul Meal planning de care te poți ține de la Georgiana Ilie într-un interviu video.
– Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până la data de 15 martie 2023, în urma consultărilor cu reprezentanţii din HoReCa, aici mai multe informații.
Credit foto: Plai Sibiu, Chef Petra Hianu – 1 decembrie (Fasole cu cârnați afumați și murături)