Vești din gastronomia locală #4

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici, în timp ce meniurile sunt disponibile aici #gomioacasa

 Cei de la VICE România au făcut propria lor listă de restraunte cu livrare, iar J’ai Bistrot BucureștiPAPILABalls. și Mahala restaurant sunt printre recomandări: click aici
andressa.ro include pe lista ei pe Bacania Veche – The Charity Shop, PAPILA și Simbio, printre altele: click aici

 Alte moduri în care restaurantele pot fi susținute în perioada aceasta:
 Amuse Bouche vin cu o propunere de vouchere pentru evenimente viitoare la Anika RestaurantNOUA și Voilàclick aici
– Pasta Del Popolo livrează ingredientele pentru o masă perfectă și ne întrebăm dacă ar putea fi o opțiune bună și pentru alte restaurante: să livreze o rețetă + ingredientele pentru câteva porții cât să fie o masă creată împreună de bucătari și de cei de acasă
– Berries and Spice a îmbogățit lista de idei prin care pot fi susținute restaurantele în perioada aceasta și a adunat +30 exemple din întreaga lume: click aici
 ialoc.ro și ale sale carduri cadou se bucură de tot mai mult succes. Peste 80 de opțiuni sunt acum disponibile: https://cadou.ialoc.ro/

–  Pain Plaisir ne dă ingredientele pentru maia făcută în casă: 1 măr, apă, făină și multă răbdare. Detaliile sunt pe pagina lor de Facebook

Mazilique a sărbătorit de curând 4 ani de Mazilique Studio și pentru că petrecerea nu are cum să fie chiar acolo, există un kit Convivial at home. Detalii pe pagine ei de Facebook. La mulți ani!

Pozele sunt de la Gala de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante 2018

Articole Asemanatoare

24 martie 2020
Gault&Millau deschide cel mai mare restaurant online din România
Gault&Millau România încurajează iubitorii de gastronomie să ia mic-dejunul, prânzul sau cina în mod virtual alături ...
3 decembrie 2018
Premiile Gault&Millau 2019 pentru vinurile românești
Premiile Gault&Millau 2019 s-au acordat vinurilor cu cel mai mare scor din fiecare dintre cele 16 categorii.
23 septembrie 2019
Noua Bucătărie Românească | Punctul de vedere Gault&Millau
Gault&Millau susține Noua Bucătărie Românească, acest curent fiind punctul de pornire al ghidului în România