Vești din gastronomia locală #4

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici, în timp ce meniurile sunt disponibile aici #gomioacasa

 Cei de la VICE România au făcut propria lor listă de restraunte cu livrare, iar J’ai Bistrot BucureștiPAPILABalls. și Mahala restaurant sunt printre recomandări: click aici
andressa.ro include pe lista ei pe Bacania Veche – The Charity Shop, PAPILA și Simbio, printre altele: click aici

 Alte moduri în care restaurantele pot fi susținute în perioada aceasta:
 Amuse Bouche vin cu o propunere de vouchere pentru evenimente viitoare la Anika RestaurantNOUA și Voilàclick aici
– Pasta Del Popolo livrează ingredientele pentru o masă perfectă și ne întrebăm dacă ar putea fi o opțiune bună și pentru alte restaurante: să livreze o rețetă + ingredientele pentru câteva porții cât să fie o masă creată împreună de bucătari și de cei de acasă
– Berries and Spice a îmbogățit lista de idei prin care pot fi susținute restaurantele în perioada aceasta și a adunat +30 exemple din întreaga lume: click aici
 ialoc.ro și ale sale carduri cadou se bucură de tot mai mult succes. Peste 80 de opțiuni sunt acum disponibile: https://cadou.ialoc.ro/

–  Pain Plaisir ne dă ingredientele pentru maia făcută în casă: 1 măr, apă, făină și multă răbdare. Detaliile sunt pe pagina lor de Facebook

Mazilique a sărbătorit de curând 4 ani de Mazilique Studio și pentru că petrecerea nu are cum să fie chiar acolo, există un kit Convivial at home. Detalii pe pagine ei de Facebook. La mulți ani!

Pozele sunt de la Gala de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante 2018

Articole Asemanatoare

24 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #22
Anika Restaurant este deja în a doua săptămână a meniului de toamnă, iar the ARTIST Restaurant a adăugat Rusia, Guate...
31 iulie 2020
Terase din comunitatea extinsă: Sibiu
Daca vacanța de anul acesta include și Sibiu, avem o listă de restaurante pentru experiențe gastronomice deosebite
16 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #7
Radu CM Ionescu revine în bucătăria KAIAMO după o lună de pauză și se alătură celor care gătesc pentru cei care sunt ...