Vești din gastronomia locală #4

[Vești din gastronomia locală #4]

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici, în timp ce meniurile sunt disponibile aici #gomioacasa

 Cei de la VICE România au făcut propria lor listă de restraunte cu livrare, iar J’ai Bistrot BucureștiPAPILABalls. și Mahala restaurant sunt printre recomandări: click aici
andressa.ro include pe lista ei pe Bacania Veche – The Charity Shop, PAPILA și Simbio, printre altele: click aici

 Alte moduri în care restaurantele pot fi susținute în perioada aceasta:
 Amuse Bouche vin cu o propunere de vouchere pentru evenimente viitoare la Anika RestaurantNOUA și Voilàclick aici
– Pasta Del Popolo livrează ingredientele pentru o masă perfectă și ne întrebăm dacă ar putea fi o opțiune bună și pentru alte restaurante: să livreze o rețetă + ingredientele pentru câteva porții cât să fie o masă creată împreună de bucătari și de cei de acasă
– Berries and Spice a îmbogățit lista de idei prin care pot fi susținute restaurantele în perioada aceasta și a adunat +30 exemple din întreaga lume: click aici
 ialoc.ro și ale sale carduri cadou se bucură de tot mai mult succes. Peste 80 de opțiuni sunt acum disponibile: https://cadou.ialoc.ro/

 Pain Plaisir ne dă ingredientele pentru maia făcută în casă: 1 măr, apă, făină și multă răbdare. Detaliile sunt pe pagina lor de Facebook

 Mazilique a sărbătorit de curând 4 ani de Mazilique Studio și pentru că petrecerea nu are cum să fie chiar acolo, există un kit Convivial at home. Detalii pe pagine ei de Facebook. La mulți ani!

Pozele sunt de la Gala de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante 2018

Articole Asemanatoare

15 mai 2019
5 trenduri pentru restaurante în 2019
Revenirea restaurantelor din hoteluri, pop-upuri, meniuri mult mai precis localizate – iată câteva dintre marile tend...
29 octombrie 2019
Maize | Interviu cu Daniel Pălici
Devenit de curând bucătar-șef la Maize farm to table, Daniel Pălici ne-a împărtășit așteptările sale de la fiecare di...
17 septembrie 2019
Restaurant Preview: Kane | Interviu cu Catalin Bejenariu
[Restaurant preview] Kane se redeschide oficial pe 18 septembrie, în noua sa casă, cu un meniu actualizat. Vă invităm...