Veștile Go-Mio ale săptămânii:
– Mâncurry este mult-așteptatul concept de livrare al celor de la SyndicatGourmet. Începând de săptămâna viitoare, cei din Sibiu sunt norocoși – pot alege zilnic dintr-o selecție de curry-uri și supe pregătite de echipa lui Ioan Bebeselea, toate gătite din ingrediente locale.
🎀 Idei de cadouri din gastronomie:
– Am lansat împreună cu ialoc.ro cardul cadou #maideparte care poate fi folosit în aproape 30 restaurante din comunitatea Gault&Millau, iar lista va continua să crească
– Chicineta a lansat THE MORNING AFTER XMAS – mini colecția de farfurii numai bune pentru un cadou de Crăciun
– Vinto – Gastro Wine Bar are un magazin online și se pregătește de Black Friday
– Desprevin.ro propun pachete noi de vinuri în fiecare săptămână
– Delicii din Țara Făgărașului la Espace Minoux – găsiți aici produse de la artizani din Țara Făgărașului
Evenimente din gastronomie (detalii despre toate evenimentele de mai jos și altele selectate de noi în Calendarul de Gastronomie)
– 28-30 noiembrie: NOUA se pregătește de 3 zile de dezlegare la pește – meniul e deja pe pagina lor
– 27-28 noiembrie: KAIAMO Kanteen are un nou meniu – și vor continua să îl actualizeze la fiecare 3 zile
– 28 noiembrie: Balls. o să aibă chiftele cu plachie ca în Deltă
– 28, 29 noiembrie: pe Malai Cristina o găsiți la Prânz la J’ai Bistrot. Cu Andreea si Mălai
– 27-29 noiembrie: la DRAKO kUHNIA bALKANICA se face Craciun Tasting Menu (varianta mai simandicoasa a balcanicului „Mancam pana nu mai putem”)
– 30 noiembrie – 1 decembrie: Expirat vă așteaptă la „Expirat de casă” în aer liber, lângă foc, cu exact acele mâncăruri pe care v-ați aștepta să le aveți în cele două zile de sărbătoare
– 1 decembrie: Melinda Teohari și Halamahala au de gând să facă o înfrățire culinară: HAILA MAHALA– Ceaun și berbecuț
– 1 decembrie: Amvrosia Restaurant Grecesc pregătește un meniu special
Restaurante și bucătari:
– Hădean Catering propune pachete speciale de Sărbători – comenzile pot fi făcute până pe 12 decembrie
– Homemade a pregătit meniu special de Crăciun și Revelion
– De mâine, Pâine și Vin au un nou meniu de brunch românesc
– ZORI Restaurant face cozonaci – deja primesc comenzi pentru Sărbători sau chiar mai curând
– Sună tentant cozonac cu mac? Îl găsiți pe lista de comenzi a celor de la Szikra
– Tacos de la M.A.T Restaurant sunt de azi disponibili și cu livrare
– Urban Pizza e conceptul pe care se pregătește să-l lanseze The Manor Restaurant & Lounge
– Kulinarium pregătește meniu special cu mâncare tradițională toată luna decembrie
– Salvo Lo Castro a venit în București – îl găsiți la The GRILL
– Foodies din București au avut un weekend bun – s-a deschis (în sfârșit) Pickles
Vinuri și crame:
– Crama Bauer acceptă comenzi pentru J.O.H.A.N.N.A. 2013 magnum până pe 1 decembrie. Detalii pe pagina Bauer Raluca
– Dacă vă este dor de o vizită la cramă, sunt două video noi pe pagina de YouTube a celor de la Crama Oprișor
Alte vești din gastronomie:
– Revista Horeca Romania a ajuns la ediția 100
– Horeca Insight Magazine a prezentat ieri premiile HORECA AWARDS 2020 – video de la eveniment este disponibil pe pagina lor
– Sorin Barbu de la La Pescaderia by Alioli și La Finca Alioli poveste într-un interviu publicat de Biz despre cum gestionează perioada aceasta și care îi sunt așteptările despre revenirea clienților în restaurante
Fotografiile sunt de la 1. SyndicatGourmet 2. L’Atelier Relais & Chateaux 3. KAIAMO [credit foto Corina Dima] 4. ZORI Restaurant 5. Pickles și 6. Amvrosia Restaurant Grecesc