Vești din gastronomia locală #3

[Vești din gastronomia locală #3]

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici
– Anika Restaurant va fi inclusă în această listă peste câteva zile: pregătește experiențe gastronomice în borcane și sticle
– O parte din restaurantele din ghidurile noastre se regăsesc și în listele de mai jos de restaurante care livrează:
Cei de la Urban.ro fac propria lor listă cu 20 de restaurante aici
Radu Dumitrescu a închis Voilà, însă susține bucătarii care livrează în perioada aceasta și îi numește aici
Adrian Hadean publică lista lui de recomandări aici
Calatorii si Farfurii fac lista lor de supereroi din bucătărie aici

 Bucătarii ne învață rețete simple pentru carantină:
– Marin&Friends a început seria de rețete video #gătimînpijamale – pe pagina lui de FB
– CUIB a publicat o carte de bucate online cu Hrană Pozitivă – ei o numesc așa pentru că rețetele propun nicio risipă și pentru că are și ilustrații de desenat. O găsiți aici

 Puiu Alexandru este disciplinat cu publicarea de rețete de cocktailuri – le găsiți cu tot cu imagini pe pagina lui de FB.

 Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest a lansat o invitație la fika online. Nouă nu ne e clar – a fost doar o dată sau rămâne în fiecare zi la ora 10:00?

Pozele sunt de la cea mai recentă Gală de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante, iar cocktailul este un Irish Godfather Variation by Puiu Alexandru.

 

Articole Asemanatoare

2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau [Australia | Belgia | Franța | Georgia | Polonia] își împărtășesc viziunea desp...
27 martie 2018
Despre încredere în gastronomie
Despre încredere în gastronomie
20 octombrie 2017
Brandul culinar Gault & Millau se lansează în România
Restaurantele românești vor fi evaluate pentru prima dată pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internați...