Vești din gastronomia locală #3

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici
– Anika Restaurant va fi inclusă în această listă peste câteva zile: pregătește experiențe gastronomice în borcane și sticle
– O parte din restaurantele din ghidurile noastre se regăsesc și în listele de mai jos de restaurante care livrează:
Cei de la Urban.ro fac propria lor listă cu 20 de restaurante aici
Radu Dumitrescu a închis Voilà, însă susține bucătarii care livrează în perioada aceasta și îi numește aici
Adrian Hadean publică lista lui de recomandări aici
Calatorii si Farfurii fac lista lor de supereroi din bucătărie aici

 Bucătarii ne învață rețete simple pentru carantină:
– Marin&Friends a început seria de rețete video #gătimînpijamale – pe pagina lui de FB
– CUIB a publicat o carte de bucate online cu Hrană Pozitivă – ei o numesc așa pentru că rețetele propun nicio risipă și pentru că are și ilustrații de desenat. O găsiți aici

 Puiu Alexandru este disciplinat cu publicarea de rețete de cocktailuri – le găsiți cu tot cu imagini pe pagina lui de FB.

Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest a lansat o invitație la fika online. Nouă nu ne e clar – a fost doar o dată sau rămâne în fiecare zi la ora 10:00?

Pozele sunt de la cea mai recentă Gală de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante, iar cocktailul este un Irish Godfather Variation by Puiu Alexandru.

 

Articole Asemanatoare

7 august 2020
Terase din comunitatea extinsă: Cluj-Napoca
Dacă vă aflați în Cluj-Napoca, terasele din comunitatea extinsă Gault&Millau sunt recomandările noastre pentru experi...
19 iunie 2019
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă
19 martie 2020
Timp de 10 zile, >100 de restaurante vor participa la Zilele GO-MIO – Data exactă urmează să fie stabilită
Promovarea gastronomiei din România continuă să fie o prioritate a ghidului Gault&Millau