Vești din gastronomia locală #3

 

Restaurantele oferă take-away sau livrare acasă:
– Lista celor din comunitatea Gault&Millau e actualizată continuu și e disponibilă aici
– Anika Restaurant va fi inclusă în această listă peste câteva zile: pregătește experiențe gastronomice în borcane și sticle
– O parte din restaurantele din ghidurile noastre se regăsesc și în listele de mai jos de restaurante care livrează:
Cei de la Urban.ro fac propria lor listă cu 20 de restaurante aici
Radu Dumitrescu a închis Voilà, însă susține bucătarii care livrează în perioada aceasta și îi numește aici
Adrian Hadean publică lista lui de recomandări aici
Calatorii si Farfurii fac lista lor de supereroi din bucătărie aici

 Bucătarii ne învață rețete simple pentru carantină:
– Marin&Friends a început seria de rețete video #gătimînpijamale – pe pagina lui de FB
– CUIB a publicat o carte de bucate online cu Hrană Pozitivă – ei o numesc așa pentru că rețetele propun nicio risipă și pentru că are și ilustrații de desenat. O găsiți aici

 Puiu Alexandru este disciplinat cu publicarea de rețete de cocktailuri – le găsiți cu tot cu imagini pe pagina lui de FB.

Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest a lansat o invitație la fika online. Nouă nu ne e clar – a fost doar o dată sau rămâne în fiecare zi la ora 10:00?

Pozele sunt de la cea mai recentă Gală de lansare a Ghidului Gault&Millau de restaurante, iar cocktailul este un Irish Godfather Variation by Puiu Alexandru.

 

Articole Asemanatoare

10 august 2020
Vești din gastronomia locală #18
S-au întors deserturile lui Chef Dragoș Radu (de la Frank Dessert Bar, între timp închis)
5 ianuarie 2019
[Locuri noi] Mamizza – Mother of Pizza, București
Ingrediente majoritar italienești, de la cooperative agricole și furnizori locali din zona Campania, Napoli. Un blat ...
9 iunie 2020
Terase din comunitatea extinsă: Constanța
Începem seria cu terase din comunitatea extinsă cu litoralul Mării Negre și orașul Constanța