Vești din gastronomia locală #2

 

Bucătarii ajută:
– Kane – New Romanian Cuisine a anunțat că în perioada următoare devine o bucătărie comunitară ce va servi mâncare gustoasă pentru personalul medical din spitale
– Nikos Greek Taverna a început să livreze gratuit de astăzi meniuri complete pentru personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Se vor opri odată cu terminarea perioadei de risc generate de Covid-19
– Alte restaurante din comunitatea noastră se moblizează pentru a sprijini cadrele medicale. Revenim cu vești

 Bucătarii ne învață rețete simple pentru carantină:
– Adrian Hadean face sesiuni live pe pagina lui de Facebook + publică rețete scrise – cât să ne fie bine când stăm singuri cu ingredientele.
– Ioan Bebeselea contribuie la rubrica Rețete de Izolare a celor de la Turnul Sfatului – Pâine fără drojdie: click aici
– Joseph Hadad gătește acasă și se și filmează – găsiți totul documentat pe pagina de Facebook și aici #josephgatesteacasa

Cristian Manafu publică și el o listă cu restaurante care livrează – multe din ele din comunitatea Gault&Millau. Este o discuție numai bună pentru pentru o intervenție de la voi: sprijiniți bucătarii și restaurantele preferate menționându-i în comentariu. Găsiți postarea direct pe pagina lui.

Pozele sunt tot de la Galele noastre – iar noi tot dornici să ne revedem suntem.

Articole Asemanatoare

18 septembrie 2020
Premiile Gault&Millau în România
Ghidul Gastronomic Gault&Millau a fost lansat pentru prima oară în România în mai 2018 și a debutat cu un volum d...
6 noiembrie 2020
Interviurile #ovoce: Voilà & Lovin, Radu Dumitrescu
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
8 decembrie 2018
Interviuri la dublu: Baracca
Primul interviu din aceasta serie incepe cu Maria Dunca si Roland Suciu de la Baracca, Cluj