S-au întors deserturile lui Chef Dragoș Radu (de la Frank Dessert Bar, între timp închis). Deocamdată în imaginile postate online, însă pare că pot fi și comandate prin mesaj direct pe pagina lui
– POINT organizează brunch pe terasa lor în fiecare sâmbătă și duminică până la final de septembrie și promit câte ceva nou în fiecare săptămână.
– Chefs. Experience găzduiesc mâine și în fiecare marți o cină grecească
– Pe 14 august Casa Timiș vă așteaptă la o seară cu scoici și hamsii, însă noul meniu semnat de Nico Lontras și Chef Johnny Şuşală merită încercat în fiecare zi a săptămânii, între 11:00 și 23:00
– Roland Suciu (Baracca) și Silviu Chelaru (Manger) gătesc din nou împreună pe 20, 21 și 22 august
– Pe 2 octombrie, FORO – Hospitality Reputation Forum anunță FORO 2020 International Forum for Reputation in Hospitality
– Găsiți detalii despre toate evenimentele de mai sus și altele selectate de noi în Calendarul de Gastronomie

Restaurante și bucătari:
– theARTISTacasa – conceptul de mâncare cu livrare al celor de la the ARTIST Restaurant a anunțat un meniu nou, iar noi credem că supa de roșii coapte ar trebui să fie un element obligatoriu al comenzilor plasate
– Hambar Brasserie au un program nou – sunt deschiși de la 10:30 la 23:00 în fiecare zi – și feluri noi în meniu, le găsiți cu tag-ul #MonthlyHambarSpecials
– Pâine și Vin au adăugat feluri noi în meniul lor. Printre ele -icre de Tulcea, tartă cu ciocolată albă, mascarpone și fructe de pădure
– La Expirat, Vama Veche răsăritul face parte din meniu – oaspeții sunt așteptați de la 06:00. De la 09:00 li se propune și un mic dejun. Ziua continuă cu pizza bar și grill toscan, alături de vinuri potrivite din Dobrogea
– Le urăm la mulți ani celor de la Podu’ cu lanţuri pentru aniversarea de 3 ani de la deschidere și celor de la Dei Frati pentru cei 5 ani proaspăt împliniți
– La aprozarul recent deschis la Anika Restaurant găsiți bureți de fag, culeși de faimosul Leontin
Vinuri și crame:
– La Lovin’ Winebar & Bistro are loc mâine o degustare de vinuri de la Crama Liliac

Alte vești din gastronomie:
– Ciprian Bocioaca – câștigător al premiului Gault&Millau Cel mai bun Șef de Sală în 2018 – a scris despre Alexandru Dumitru pe noul său blog
– MercatoComunale – anul acesta numit Mercato Kultur – au transformat spațiul de lângă Ambasada Germaniei într-un loc dedicat culturii urbane, unde arta, muzica și mâncarea se vor îmbina până în octombrie
– COOKatar goes for the extraordinaire de la Voilà și Lovin’ Winebar & Bistro este cel mai recent invitat al podcastului ialoc.ro, cu Anna Musat și Samuel Haret
– Pinch of salt lansează o nouă serie de podcasturi, de această dată pe teme rurale
– Cei de la Life.ro au stat de vorbă cu Ana Consulea despre înghețată aici