La Calul Alb își propune să traducă tradiționalul într-o interpretare modernă, prin ingrediente de calitate și tușe personale. Variat și bine gândit, meniul dă dovadă de tehnici culinare avansate – găluștele umplute cu obrăjor de vită, servite într-un sos alb cu ciuperci sălbatice și trufe negre, sunt cremoase, pufoase și armonioase, iar mușchiulețul de vită cu cartofi piure cu trufe este un fel consistent, interesant asezonat. Totul e bine când se termină cu un desert precum mousse-ul de fistic cu sos de zmeură – simplu, bine executat și surprinzător. Și cu un pahar de vin din lista compusă cu pricepere.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Strada Eugeniu de Savoya, nr. 14, Timișoara
Luni: | 12:00-23:30 |
Marți: | 12:00-23:30 |
Miercuri: | 12:00-23:30 |
Joi: | 12:00-23:30 |
Vineri: | 12:00-23:30 |
Sâmbătă: | 12:00-23:30 |
Duminică: | 12:00-23:30 |
Vin
Restaurant partener:
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Binh Minh DINH THI
Bucătar: Sayeed RAHMAN
Bucătar: Alex HANDREA