Fraternite Gourmet la Voila

Fraternite Gourmet la Voila IulieIul. 14 2020 18:00 - 23:00 Europe/Bucharest

Vive la France ar zice francejii plescăind un confit du canard și sorbind un provence roze rece. Vive la gourmet am zice noi mange, festivee și mulțumim la domnii franceji care ne-au dat noua chevre, escargot, bordeaux blend, apa perrier și pe Catherine Deneuve. Așadar, cu spirit frățesc, facem o seară tres chic, tres simphatique cu chestii clasice franțuzești, cu vinuri de pă Franța, la pahar sau la sticlă, cu Champagne, bien sur, și om mai vedea. French kiss, Paris, croissant ca să vadă lumea că și noi vorbim franceza la perfecție. Cassoullet, creme brulee, coq au vin să arătăm tuturor că românul e francez și francezul e român. Suntem frați pă mâncare și vin, pă terasă la Voila, pe Budișteanu la Paris. Reservation furculision pentru că locurile sunt tres limitee.

Vive la France cu ingrediente românești, doamne ajută și bon apetite.

Eveniment sponsorizat de Perrier și Wine Point

Lor le tres mulțumim. Voila...

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

27 iulie 2019
[Locuri noi] Coclinta Braserie, București
Când vorbim despre Coclinta Brasserie, trebuie să începem cu o definiție: coclintă, adică turtă coaptă pe sobă, din a...
17 septembrie 2019
Restaurant Preview: Kane | Interviu cu Catalin Bejenariu
Cătălin Bejenariu ne povestește despre experiența sa și restaurantul său, Kane
20 august 2020
Vești din gastronomia locală #19
SyndicatGourmet are terasă, așadar Ioan Bebeselea poate exprima din nou pasiunea pentru ingrediente locale