Piața horeca a trecut prin cele mai dificile momente din istoria recentă a omenirii, dar a venit momentul să ne reconectăm, să readucem profesioniștii din industrie împreună, într-un format special, pentru a ne începe drumul către noua normalitate.
Ne confruntăm cu situații inedite, ce deja ne schimbă lista de valori, avem în față un viitor provocator, care va da naștere unor noi oportunități, iar adaptarea va fi cuvântul de ordine mult timp de acum încolo. Odată cu ridicarea graduală a restricțiilor impuse până nu demult, provocarea reconectării cu piața, cu clienții, cu noua realitate va transfera un nou sens termenului „reinventare”. Cum se va reseta gastronomia și cum se va adapta noii realități?
Top Culinary Trends ǀ Re-connect. Re-imagine. Re-set propune două ore de informații, inspirație și soluții, oferite atât prin sesiunile interactive de demo cooking, cât și prin discuțiile din cadrul webinarului cu tema „Redefining fine dining”.
În noul normal, restaurantele din segmentul fine dining și casual fine dining sunt, poate, primele care sunt nevoite să-și reconfigureze întreaga strategie, în încercarea de a se adapta contextului actual, cel puțin până la restartul total al industriei. Restricțiile valabile în prezent, ce impun încă numeroase limitări, i-au determinat pe operatori să găsească rapid soluții care să răspundă noilor cerințe, astfel încât să-și poată susțină afacerile până când se întrevede o revenire a pieței. Drept urmare, redefinirea conceptului poate reprezenta noi direcții, de la dezvoltarea unor linii de business derivate din conceptul original până la recrearea meniului și oferirea unor servicii adiacente. Toate acestea vor fi dezbătute alături de cei trei invitați, proprietari și în același timp chefi ai unor restaurante ce contribuie la rescrierea gastronomiei locale:
Alexandru Dumitru, head chef & co-owner Anika Restaurant
Mădălina Santa, head chef & owner Szikra
Alexandru Iacob, head chef & co-owner M.A.T Restaurant
Top Culinary Trends ǀ Re-connect. Re-imagine. Re-set este susținut de Selgros Cash & Carry România și Dr. Oetker Professional. Gazdele evenimentului sunt Carmen Ionescu, editor in chief TrendsHRB și Cezar Munteanu, Chef Cezar Munteanu Consulting/Managing Director Horeca School.
Mai multe detalii despre temă, invitați și program sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
Location
Bucuresti, RomaniaDirections
Could not find route!
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Forecast
- Comentarii
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Today stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
stec_replace_date
stec_replace_icon_divstec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units
Next 24 Hours
Powered by Forecast.io