Ediție specială Top Culinary Trends: Re-connect. Re-imagine. Re-set

Ediție specială Top Culinary Trends: Re-connect. Re-imagine. Re-set IunieIun. 25 2020 UTCBucuresti, Romania

Piața horeca a trecut prin cele mai dificile momente din istoria recentă a omenirii, dar a venit momentul să ne reconectăm, să readucem profesioniștii din industrie împreună, într-un format special, pentru a ne începe drumul către noua normalitate.

Ne confruntăm cu situații inedite, ce deja ne schimbă lista de valori, avem în față un viitor provocator, care va da naștere unor noi oportunități, iar adaptarea va fi cuvântul de ordine mult timp de acum încolo. Odată cu ridicarea graduală a restricțiilor impuse până nu demult, provocarea reconectării cu piața, cu clienții, cu noua realitate va transfera un nou sens termenului „reinventare”. Cum se va reseta gastronomia și cum se va adapta noii realități?

Top Culinary Trends ǀ Re-connect. Re-imagine. Re-set propune două ore de informații, inspirație și soluții, oferite atât prin sesiunile interactive de demo cooking, cât și prin discuțiile din cadrul webinarului cu tema „Redefining fine dining”.

În noul normal, restaurantele din segmentul fine dining și casual fine dining sunt, poate, primele care sunt nevoite să-și reconfigureze întreaga strategie, în încercarea de a se adapta contextului actual, cel puțin până la restartul total al industriei. Restricțiile valabile în prezent, ce impun încă numeroase limitări, i-au determinat pe operatori să găsească rapid soluții care să răspundă noilor cerințe, astfel încât să-și poată susțină afacerile până când se întrevede o revenire a pieței. Drept urmare, redefinirea conceptului poate reprezenta noi direcții, de la dezvoltarea unor linii de business derivate din conceptul original până la recrearea meniului și oferirea unor servicii adiacente. Toate acestea vor fi dezbătute alături de cei trei invitați, proprietari și în același timp chefi ai unor restaurante ce contribuie la rescrierea gastronomiei locale:

Alexandru Dumitru, head chef & co-owner Anika Restaurant
Mădălina Santa, head chef & owner Szikra
Alexandru Iacob, head chef & co-owner M.A.T Restaurant
Top Culinary Trends ǀ Re-connect. Re-imagine. Re-set este susținut de Selgros Cash & Carry România și Dr. Oetker Professional. Gazdele evenimentului sunt Carmen Ionescu, editor in chief TrendsHRB și Cezar Munteanu, Chef Cezar Munteanu Consulting/Managing Director Horeca School.

Mai multe detalii despre temă, invitați și program sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Import to Google Calendar

Location

Bucuresti, Romania

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

10 august 2019
[Locuri noi] Le Bab Bucharest
Kebabul, acest veritabil pilon al bucătăriei orientale și cuceritor absolut al Vestului, merita cu siguranță o revolu...
9 iunie 2020
Terase din comunitatea extinsă: Constanța
Începem seria cu terase din comunitatea extinsă cu litoralul Mării Negre și orașul Constanța
16 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #7
Radu CM Ionescu revine în bucătăria KAIAMO după o lună de pauză și se alătură celor care gătesc pentru cei care sunt ...