Top Culinary Trends 2020 – June Edition

Top Culinary Trends 2020 - June Edition IunieIun. 11 2020 09:00 - 17:00 UTC

Sub sloganul „Chef`s touch, local to global”, Trends HRB organizează o nouă ediție Top Culinary Trends, eveniment ce va oferi profesioniștilor din horeca – chefi, pastry chefi, manageri, antreprenori și furnizori deopotrivă – o zi plină de informații aplicabile, menite să ducă gastronomia la un nou nivel.
Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va aduce în prim plan „touch-ul chefilor” și cum poate fi transformat un talent local într-un succes global, cunoscut la nivel național și nu numai.

Participarea este gratuită pentru bucătari, cofetari, manageri și proprietari de restaurante, cafenele și baruri.

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

23 septembrie 2019
Noua Bucătărie Românească | Punctul de vedere Gault&Millau
Gault&Millau susține Noua Bucătărie Românească, acest curent fiind punctul de pornire al ghidului în România
15 octombrie 2020
Vești din gastronomia locală #24
Începem săptămâna cu vești bune. Carisma lui Radu Dumitrescu a ieșit demult din bucătăria Voilà și s-a perindat liber...
8 decembrie 2018
Interviuri la dublu: Baracca
Primul interviu din aceasta serie incepe cu Maria Dunca si Roland Suciu de la Baracca, Cluj