Silviu Chelaru și Roland Suciu gătesc la Manger

Silviu Chelaru și Roland Suciu gătesc la Manger IulieIul. 09 2020 - IulieIul. 11 2020 Europe/BucharestStrada Regele Ferdinand, nr. 23, Cluj-Napoca, România

Pentru că împărtășim aceleași valori și ne respectăm reciproc munca, pentru ca mereu avem de învățat unii de la ceilalți și pentru că e foarte greu să stăm departe de bucătăriile noastre și multe altele, în data de 9, 10, 11 iulie gătim pentru dvs. în formula Silviu Chelaru (@manger_restaurant ) și Roland Suciu (@baracca.cluj ) pe terasa restaurantului Manger din Cluj-Napoca.

Rezervări și informații la numărul: +40 722 443 757

Import to Google Calendar

Location

Strada Regele Ferdinand, nr. 23, Cluj-Napoca, România

Directions

Could not find route!

Location Details

Manger

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

10 august 2019
[Locuri noi] Le Bab Bucharest
Kebabul, acest veritabil pilon al bucătăriei orientale și cuceritor absolut al Vestului, merita cu siguranță o revolu...
9 decembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies  | Ioana Negulescu, Berries and Spice
Astăzi vorbim cu Ioana Negulescu, care este graphic-designer la munca de zi cu zi și “gastronOM” în timpul liber. Ber...
17 august 2020
Gault&Millau lansează Barometrul Restaurantelor din România – ediția I
Indexul de încredere al restaurantelor este la 37 / 100 puncte, însă reziliența și adaptabilitatea restaurantelor sun...