Sibiu | Restaurant Pasaj – Sparkling Dinner

Sibiu | Restaurant Pasaj – Sparkling Dinner AugustAug. 05 2020 19:00 Europe/Bucharest

Organizator: Restaurant Pasaj

Inscriere: 0771.559.063

Cost de participare: 130 RON / persoana

Numar de locuri: 20

Descriere organizator: "

Vino, să bei stele!

Ca mai toate lucrurile bune și fine, vinul spumant a fost creat din greșeală, prin 1600, de către călugărul Dom Perignon, în abația sa din regiunea Champagne, Franța.

Te invităm miercuri să deguști 4 tipuri de spumant pe care le asortăm ,,la mustață” cu mâncăruri fine și lejere de inspirație mediteraneeană.

Vino să afli cum ,,se beau stelele” și care-i povestea din spatele acestei fraze.

CE PRIMEȘTI?

Vezi meniul în secțiunea Discuții.
________________________
PREȚ 130 Lei/pers.

***Băuturile extra se plătesc separat.
________________________

📲 Fă o rezervare, să fii sigur că prinzi și tu!
Doar 20 de locuri disponibile."

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

16 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #7
Radu CM Ionescu revine în bucătăria KAIAMO după o lună de pauză și se alătură celor care gătesc pentru cei care sunt ...
9 iunie 2020
Vești din gastronomia locală #12
FRAGMENTE au lansat un episod nou, unde documentează excursia lor de cercetare gastronomică pe Drumul Râmnicului și c...
23 noiembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies | Monica Roșu, Foodie Family
Monica Roșu și-a dat seama că devine foodie prin 2009, când a început să gătească de plăcere, nu de nevoie. Tot atunc...