București | Sardin – Degustare meniu sezonal de toamna by Chef Dan Prodan

București | Sardin - Degustare meniu sezonal de toamna by Chef Dan Prodan

OctombrieOct. 15 2020 12:00 - 12:00 UTC

Organizator: Sardin

Inscriere: 0729.520.111

Pret: 150 RON/persoana

Adresa: Sardin, Bulevardul Mircea Voda 39H, Bucuresti 030167

Descriere organizator: "Rămânem recunoscători verii pentru gusturile, aromele și savoarea ei. De la unele ingrediente proaspete ne luăm însă la revedere odată cu trecerea la noul meniu sezonal de toamnă.
La revedere roșii cărnoase și dulci, la revedere midii organice de Marea Neagră. La revedere, vongole proaspete de Mediterană. Le spunem și fructelor de mare proaspete 'poate ne mai revedem', racilor de apă dulce le spunem 'pa' și lăsăm loc toamnei în bucătărie și în farfurie, cu aromele, gusturile, texturile și culorile ei.
Folosim în bucătărie cele mai bune ingrediente din Italia și România, de aceea suntem mândri să vă invităm @Sardin la o nouă degustare de mâncare și vin, de data aceasta degustăm împreună noul meniu sezonal de toamna compus atât pe hârtie cât și în farfurie de Chef Dan Prodan.
Meniu degustare:
#1 DUO DI FOIE GRAS - 60gr
terină de foie gras, foie gras tras la tigaie, pară fiartă în vin
Vino consigliato: VILLA MARCELLO, PROSECCO DOC MILLESIMATO BRUT - 100 ml
#2 PASTA AL RAGU DI CINGHIALE - 100gr
pastă proaspătă artizanală cu ragu de mistreț
#3 MARE E MONTI - 100 gr
antricot de vită maturat, ton roșu, orez carnaroli, pasta de trufe și sos de vin
Vino consigliato: MARCHESI MAZZEI, TIRRENICO, MAREMMA TOSCANA ROSSO DOC - 100 ml
#4 PETTO DI ANATRA CON PURE DI PASTINACA - 100 gr
Piept de rață cu piure de păstârnac și sos de afine
#5 MOUSSE AL CIOCCOLATO CON CREMA INGLESE E ZAFFERANO - 50 gr
mousse de ciocolată și crème anglaise cu șofran
Meniul de degustare include 2 pahare de vin (x100ml) din partea casei.
Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.
Data: 15 octombrie 2020
Durata degustării: întreaga zi, începând cu ora 12:00
Rezervări: +40729 520 111
Rezervarea este obligatorie și recomandată.
Preț meniu degustare: 150 lei/persoană
__________________________________________
Sardin - restaurant recomandat de ghidul gastronomic Gault&Millau Romania
Winner of Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2020"

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar

Location

Bucuresti, Romania

Directions

Could not find route!

  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

26 ianuarie 2019
[Locuri noi] Grain Trip, București
Chiar dacă e frig afară și vacanța s-a terminat, puteți călători în jurul lumii printr-un simplu drum în București. L...
8 septembrie 2018
[Locuri noi] Corto Maltese, București
Editare ulterioară 2: Acest Restaurant a fost între timp închis. Editare ulterioară 1: Acest restaurant a fost eva...
9 iulie 2018
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă