[Restaurant Pasaj, Sibiu] Moules Frites ca în Belgia

[Restaurant Pasaj, Sibiu] Moules Frites ca în Belgia IulieIul. 22 2020 18:00 - 22:00 Europe/Bucharest

Fii belgian pentru câteva ore, când vii miercuri la cină! Îți pregătim midii și cartofi prăjiți, un preparat din zona coastei flamande, apărut de timpuriu, făcut din 2 ingrediente pe care oamenii din clasa muncitoare le aveau la îndemână tot anul.

Astăzi este al doilea cel mai apreciat fel de mâncare din Franța și Belgia.

CE PRIMEȘTI?
- o porție de midii
- o porție de cartofi prăjiți
- o bere artizanală Nembeer
________
PREȚ 60 Lei/pers.

***Băuturile extra se plătesc separat.
________

Cina va fi disponibilă toată seara, începând cu ora 18.00, în limita stocului disponibil.

Fă o rezervare să fii sigur că prinzi și tu!
Doar 20 locuri disponibile.

0369 437 687
0771 559 063
________

Maritim de delicios!

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

20 octombrie 2017
Brandul culinar Gault&Millau se lansează în România
Restaurantele românești vor fi evaluate pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internaționale
24 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #22
Anika Restaurant este deja în a doua săptămână a meniului de toamnă, iar the ARTIST Restaurant a adăugat Rusia, Guate...
6 mai 2020
Vești din gastronomia locală #9
Proiectul #dinGrija se apropie de final, iar concluziile efortului de o lună a aproape 30 de restaurante, cât și ce u...