VIN la cină

VIN la cină IulieIul. 03 2020 19:00 - 22:00 Europe/Bucharest

A venit momentul să trecem la următorul nivel. 🙂
Vinul este o băutură minunată, dar plăcerea supremă ne-o poate oferi în compania mâncării. Așa că vă pregătim ceva frumos cu speranța să devină în timp tradiție.
Împreună cu chef Cheregi Daniel vă pregătim următoarele:

0. CASTELLO DI RONCADE - prosecco brut, welcome drink
1. Ceviche de hallibut servit în nucă de cocos cu dressing de fructul pasiunii.
Kaláka Pince - selecție de plai Sípos 2018 (Tokaj, HU)
2. Ciuperci shiitake cu ragu de rață și foaie de orez cu brânză de capră și sos de trufe
Pince Attila - Pinot noir 2011 (Eger, HU)
3. Vrăbioară de vită pe josper cu sparanghel în unt cu piure de cartofi violeți și sfeclă coaptă
Balla Géza Winery - Cabernet Franc Stonewine 2011
4. Cheescake cu afine și înghețată de nuci verzi
Pivnitele Birauas - NOIX

Costul este de 180 lei/persoană, sunt 12 locuri și înscrierile se fac pe zoltan [at] rovinhud.ro.

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

27 noiembrie 2020
Vești din gastronomia locală #30
Veștile Go-Mio ale săptămânii:   - Mâncurry este mult-așteptatul concept de livrare al celor de la SyndicatG...
20 octombrie 2017
Brandul culinar Gault&Millau se lansează în România
Restaurantele românești vor fi evaluate pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internaționale
8 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #6
Radu Dumitrescu, Marius Tudosiei și Adi Hadean au lansat azi subzistenta.ro, un magazin online de unde se pot face co...