Mamaia | Apus de Soare – Mustărie

Mamaia | Apus de Soare – Mustărie OctombrieOct. 10 2020 14:00 Europe/BucharestBulevardul Mamaia, nr. 443, Mamaia, Romania

Organizator: Apus de Soare

Cost de participare: 60 RON / persoana

Descriere Organizator: Ne plac strugurii, mai ales mustul.
Pe data de 10 octombrie, în amiaza mare, vă invităm la Mustărie la Apus de Soare, să degustăm împreună must proaspăt și bucate coapte și fripte, care merg numa' bine cu paharul de must.
Ne vedem în aer liber, într-un cadru tomnatic, mâncăm din picioare, ca-n târg.
Meniul cuprinde:
Celebrii mici din Obor
Pastramă de oaie la jar
Berbecuț copt în pâine
Murături
Accesul este 60 de lei, se face fără rezervare și cuprinde degustarea meniului și must proaspăt."

Import to Google Calendar

Location

Bulevardul Mamaia, nr. 443, Mamaia, Romania

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

23 noiembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies | Monica Roșu, Foodie Family
Monica Roșu și-a dat seama că devine foodie prin 2009, când a început să gătească de plăcere, nu de nevoie. Tot atunc...
30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...
20 octombrie 2017
Brandul culinar Gault&Millau se lansează în România
Restaurantele românești vor fi evaluate pe plan local într-un ghid oficial, la standarde internaționale