Mamaia | Apus de soare – Grill Dinner Party

Mamaia | Apus de soare – Grill Dinner Party

IulieIul. 24 2020 19:00 Europe/Bucharest

Organizator: Apus de soare & Adi Hădean

Inscriere: 0752.243.809

Cost de participare: 220 RON / Persoana - welcome drink inclus

Adresa: Terasa restaurantului Apus de soare, Mamaia

Descriere organizator: "

Vineri și sâmbătă ne strângem la apus, lângă lac, la un ospăț pentru toate gusturile.

Vă așteaptă un meniu mișto din cuptor și de pe grătar. Este compus din 5 gustări, 1 bol mare cu midii, 3 feluri de carne, 4 garnituri și 1 desert, servite pe platouri, în mijlocul mesei.
Desigur, vom respecta toate normele de siguranță.

Voi alegeți seara în care să ciocnim un pahar, noi vă promitem că vom avea meniu diferit în cele două zile.

Accesul se face pe bază de rezervare la numărul 0752.243.809. Începem la ora 19:00 și rezervările sunt păstrate până la 19:15.
Prețul este de 220 lei/persoană, cu un welcome drink inclus.

Locurile sunt limitate.
Drinks menu available.

Vă așteptăm!"

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar
  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

19 iunie 2019
NOUA bucătărie a lui Alex Petricean
Bucătarul-șef al anului 2018 Gault&Millau povestește despre NOUA, restaurantul său recent deschis
30 noiembrie 2018
Cele mai bune vinuri românești pentru 2019
Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești și aduce astfel în România expertiza inter...
30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...