Corcova | Catleya Wines – Le Vin de Nos Amis

Corcova | Catleya Wines – Le Vin de Nos Amis

SeptembrieSept. 25 2020 19:00 - SeptembrieSept. 27 2020 22:00 UTC

Organizator: Catleya Wines

Inscriere: click aici

Cost de participare: 450 RON / persoana

Descriere organizator: ""Cele mai bune vinuri sunt cele pe care le bem cu prientenii" dar și anul acesta cel mai bun vin va fi cel făcut cu prietenii!
Dacă îți place vinul și ești interesat să afli mai multe despre el, dacă vrei să faci un cadou deosebit unui iubitor de vinuri sau dacă cauți să petreci clipe de neuitat în natură, într-un context și cadru diferit de cel cu care ești obișnuit, experiența de neuitat a realizării unui vin din Fetească Neagră, producția 2020, este cu siguranță ceva ce trebuie să încerci!
E al doilea an în care crama Catleya împreună cu Wine Up îți oferă experiența unică de a-ți face propriul tău vin. În cadrul evenimentului “Les Vin de Nos Amis”, Laurent Pfeffer va fi gazda noastră, ne va ghida și explica fiecare proces și etapă pe care vinul o va parcurge, de la recoltare până la îmbuteliere!
Povestea vinului tău va fi întodeauna cea mai frumoasă poveste a unui vin!
Îți propunem să îți rezervi weekendul 25-27 septembrie pentru o experiență unică!
Vineri seara vă așteptăm la cramă cu cina gata pregătită și vinurile pentru degustare, continuăm a doua zi cu recoltarea strugurilor, desciorchinare, picnic în vie, iar seara se va încheia cu o cină de neuitat!
Vom face împreună 400 de litri de Fetească Neagră, ediție limitat 2020!
Costul este de 450 lei/persoană și include:
25 septembrie
- cină și degustare de vin la Crama Catleya
26 septembrie
- dimineața recoltăm Fetească Neagră
- picnic în vie
- desciorchinăm Fetească Neagră
- degustare de must și vin
- cină în vie

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar
  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

9 iulie 2018
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă
24 aprilie 2018
Gault&Millau anunță finalizarea evaluărilor pentru primul ghid din România
Ghidul Gault&Millau a selectat 90 de restaurante și 51 de localuri POP din România în prima ediție
29 octombrie 2019
Maize | Interviu cu Daniel Pălici
Daniel Pălici ne povestește despre așteptările sale cu privire la ceea ce înconjoară restaurantul său