Cluj-Napoca | Samsara FoodHouse – Pop-Up Stories

Cluj-Napoca | Samsara FoodHouse – Pop-Up Stories AugustAug. 29 2020 17:15 - 20:00 Europe/Bucharest

Organizator: Samsara FoodHouse

Inscriere: http://www.iabilet.ro

Adresa: Parcul Etnografic "Romulus Vuia", Cluj-Napoca

Descriere Organizator: "O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică, compusă și ea la rândul ei din mai multe ingrediente. Ingredientul de bază al acestei fundaţii este mâncarea, ce ne hrăneşte şi ne dă viaţă.

Dacă ești deschis pentru o experiență culinară care valorifică ingredientele proaspete pe care ni le-a dăruit natura, Samsara Foodhouse îți propune o serie de evenimente unice, pop-up, cu meniu de degustare cu pairing de vin și băuturi non-alcoolice, într-un cadru de socializare nonconformistă, departe de rutinele weekend-ului.

Următoarea cină savuroasă va avea loc în data de 29 August, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, unde ne vom bucura de preparate gătite din ingrediente locale, care ne vor trimite cu gândul în bucătăria bunicii. Preparatele din farfurii vor reflecta istoria, tradițiile și viața din jur, iar noi ne vom reconecta cu originile noastre și ne vom bucura de darurile solului.

Preparatele unice vor fi pregătite la fața locului de mâinile pricepute a lui Ionuț Crișan, noul head chef Samsara Foodhouse, de Horia Simon, directorul nostru culinar și de Andrei Chelaru, head chef la restaurantul pe care il vom deschide în curând, în București.

Din dorința de a oferi o experiența autentică, numărul biletelor disponibile este limitat.

Evenimentul este dedicat exclusiv adulților."

 

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

24 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #22
Anika Restaurant este deja în a doua săptămână a meniului de toamnă, iar the ARTIST Restaurant a adăugat Rusia, Guate...
6 noiembrie 2020
Interviurile #ovoce: Voilà & Lovin, Radu Dumitrescu
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
19 iunie 2019
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă