București | Noeme – Meniu de degustare cu asociere de vin

București | Noeme – Meniu de degustare cu asociere de vin

SeptembrieSept. 22 2020 19:00 - 22:00 Europe/Bucharest

Organizator: Noeme

Inscriere: 0721.490.270

Cost de participare: 250 RON / persoana

Descriere organizator: "Pe 22 septembrie 2020 sărbătorim ultima zi de vară alături de doamna și domnul Kripp - crama Prince Știrbey.
Ne-am propus un tasting menu inedit în care înghețata devine un element savory in fiecare dintre dish-urile servite dar și o supriză plăcută în desertul de final.
Vom avea 4 feluri savory și un desert toate potrivite alături de vinurile Prince Știrbey.
Taxa de participare este 250 RON, metodele de plată fiind Viva Wallet sau la fața locului la finalul evenimentului.
Ne dorim un eveniment cât mai intim astfel locurile sunt limitate. Rezervări se pot face:
- telefonic 0721.490.270
- e-mail: contact@guxt.ro
- Facebook/Instagram messenger"

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar
  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

16 mai 2020
Vești din gastronomia locală #10
M.A.T Restaurant au deschis pentru prima dată ușile restaurantului astăzi. Oferă patru variante de tacos.
15 mai 2018
Gault&Millau anunţă premiile pentru 2018
Alexandru Petricean este bucătarul-şef al anului în România
17 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #21
Începem ediția cu Baracca și KAIAMO. Baracca este din nou deschis începând de săptămâna aceasta, după 6 luni de pauză