București | J'ai Bistrot – Prânz la J'ai. Cu Andreea si Mălai

București | J'ai Bistrot - Prânz la J'ai. Cu Andreea si Mălai NoiembrieNov. 28 2020 13:00 - 17:00 UTCBucuresti, Romania

Organizator: J'ai Bistrot București

Inscriere: 031.426.20.47

Adresa: Calea Griviței 55, Bucharest 010704 Bucharest, Romania

Descriere organizator: "Prânz la J'ai. Cu Andreea si Mălai
Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 13:00
-------------------
Începem o altfel de serie "Prietenii gătesc la J'ai".
În ultimul weekend din noiembrie, i-am invitat pe Andreea si Mălai.
Ei ne vor încânta culinar cu:
Ciorbă de potroace le ceaun - 17 lei
Gratar - Ceafă marinată cu cartofi la cuptor - 33 lei
Papanași - 19 lei
-------------------
Ca de obicei, vă recomandăm să veniți de la 13:00 fix.
Rezervări la telefon: 031 426 20 47"

Import to Google Calendar

Location

Bucuresti, Romania

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

8 octombrie 2020
KAIAMO invită la unitate și responsabilitate prin campania #fararisipa
Echipa restaurantului KAIAMO, condusă de Chef Radu Ionescu, a transmis un apel la unitate și responsabilitate, pe car...
19 martie 2020
Timp de 10 zile, >100 de restaurante vor participa la Zilele GO-MIO – Data exactă urmează să fie stabilită
Promovarea gastronomiei din România continuă să fie o prioritate a ghidului Gault&Millau
2 decembrie 2018
Metodologia de evaluare pentru ghidul de vinuri românești 2019
În data de 27 noiembrie 2018 Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești.