București | Anika – Four Hands Dinner

București | Anika – Four Hands Dinner

AugustAug. 21 2020 00:00 Europe/Bucharest

Organizator: Anika Restaurant

Inscriere: 0726.400.148

Descriere organizator: "Pregătește-te pentru a fi răsfățat. Un mare bucătar român s-a întors acasă și vei fi primul care va gusta mâncărurile sale uimitoare, care vor dezvălui zeci de ani de experiență în unele dintre cele mai mari bucătării din lume. Meritele sale au fost recunoscute în 2014 de Michelin cu distincția Bib Gourmand și cu o stea Michelin un an mai târziu.

𝗖𝗶𝗻𝗮 𝗹𝗮 𝗽𝗮𝘁𝗿𝘂 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗶. 𝗖𝗵𝗲𝗳 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁 - 𝗟𝗮𝘂𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝘂 𝗦𝗮𝗺𝗼𝗶𝗹𝗮̆

Vă invităm la o cină cu adevărat memorabilă, creată de Chef Alexandru Dumitru și Chef Laurențiu Samoilă - o joncțiune culinară care se va juca foarte mult cu ingredientele de sezon locale, fiind un omagiu adus frumoasei bucătării românești moderne. Pentru o experiență gastronomică completă, meniul de degustare va fi asociat cu vinuri românești fine de către Somelier Andrei Popa.

𝗗𝗮𝘁𝗮: 𝟮𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟬
Numar de locuri limitate în două seating-uri.

Prețul meniului îl vom anunța în curând, dar rezervările sunt disponibile la 0726 400 148."

Event expired

Event is in progress

Import to Google Calendar
  • Schedule

  • Guests

  • Attendance

  • Forecast

  • Comentarii

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Articole Asemanatoare

8 octombrie 2020
Revino: Brânza, Obiceiuri de consum
Revino Cheese and Wine și-a propus un proiect ambițios – acela de a face mai cunoscute diverse tipuri de brânză reali...
10 iulie 2020
Vești din gastronomia locală #14
Într-o lume fără limitări, posibil să nu vedem așa creativitate și curaj din partea celor din restaurante și crame
24 iulie 2020
Vești din gastronomia locală #16
Experiențele gastronomice memorabile sunt asemenea poveștilor captivante. Există un element central - gustul, iar în ...