Principiul guvernant al Syndicat Gourmet este o acțiune locală în ceea ce privește produsele și o deschidere nepărtinitoare față de alte bucătării. Astfel, meniul se bazează pe sezonalitate și propune, pe de-o parte, o reinterpretare a bucătăriei ardelenești și, pe de alta, un fusion indian. Un aperitiv tradițional este sloiul de oaie cu peltea de gutui și ardei iute și cu struguri murați, în care fiecare gust e perfect individualizat. Adaptarea la anotimp e reflectată de risotto-ul de păsat – cu ciuperci de pădure sau brune și cârnați afumați sau limbă de oaie. Indiferent de rețetă, așteaptă-te la o farfurie armonioasă. La deserturi, tarta de mere este scoasă din banalitate prin combinarea cu înghețata de cătină.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | Inchis |
Marți: | Inchis |
Miercuri: | Inchis |
Joi: | 18:00-23:00 |
Vineri: | 18:00-23:00 |
Sâmbătă: | 13:00-22:30 |
Duminică: | 13:00-22:30 |