Numele nu e ales la întâmplare, căci cuptorul (sau mai bine zis cuptoarele – de cărămidă, electrice) este elementul central aici, responsabil de mare parte dintre felurile din meniu – multe de inspirație franceză și câteva de inspirație asiatică –, cu numeroase produse selectate din zonă. Măduva cu sare Maldon e una dintre raritățile sibiene pe care le poți încerca aici – oasele mari de vită sunt aduse fierbinți, cu măduva sfârâind, împănată cu usturoi. Cocoșelul de fermă e rumenit „sub cărămidă” și însoțit de cartofi copți și un cub surprinzător de înghețată din usturoi negru. Nu rata desertul – crème brûlée servită într-o coajă de portocală, cu fructe roșii, miere din flori de portocal și gel de portocale.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Meniu dezvoltat de Gliga Ionela și Stangaciu Ilie:
- 1 Shot țuică din Mărginimea Sibiului
- Conopidă coaptă la cuptor, sos de caju cu avocado, usturoi, gălbenuș de ou confiat și salată asiatică - vegetarian (280 g)
- 1 Pahar de vin (roșu, alb sau rosé)
- 1 Desert de sezon
*Experiența este disponibilă doar la restaurant, oricând pe parcursul zilei, conform programului restaurantului.
*Prețul afișat corespunde experienței gastronomice pentru 1 persoană.
*Acest restaurant acceptă plata prin cardul cadou #maideparte, precum și numerar sau card.
*Cardul cadou #maideparte poate fi folosit ca instrument de plată și pentru alte feluri de mâncare existente în meniu.
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 13:00-23:00 |
Marți: | 13:00-23:00 |
Miercuri: | 13:00-23:00 |
Joi: | 13:00-23:00 |
Vineri: | 13:00-23:50 |
Sâmbătă: | 13:00-23:50 |
Duminică: | 13:00-23:00 |