Specializat în bucătăria tradițională transilvăneană, Kulinarium îi reflectă istoria bogată în primul rând prin decor. Blidele și cuferele săsești și kilimurile anatoliene dau pata de culoare necesară acestui loc cu acces la Piața Mică și Piața Huet. Pe lângă felurile ardelenești, meniul oferă și o mică secțiune italiană (paste, pizza). Bulzul din Mărginime e servit într-o tigaie ceramică, sfârâind, cu două ouă de prepeliță deasupra și, alături, un bol de smântână groasă. Un alt clasic bine executat este Tigaia ungurească – un gulaș gros, cu spaetzle de casă. O surpriză este și lista de vinuri, românești și selecționate în urma unor degustări în orb, la care au participat profesioniști și clienți pasionați.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 12:00-23:00 |
Marți: | 12:00-23:00 |
Miercuri: | 12:00-23:00 |
Joi: | 12:00-23:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-23:00 |