Jules aduce în Sibiu flerul unui bistro franțuzesc, elegant prin simplitate. Meniul este succint și bine gândit, cu un interes evident pentru produse locale – toată secțiunea cu vită, de pildă. Mousse-ul din ficat de pasăre este o armonie de arome amărui-dulcege, textura cremoasă fiind echilibrată de migdalele caramelizate. Obrăjorul de vită, bine gătit, este servit cu piure de țelină cu trufe și chipsuri de păstârnac. Iar dacă ai norocul ca la Tarte maison – denumirea generică pentru desertul casei – să nimerești para poșată cu caramel sărat și smântână acrișoară, plăcerea este asigurată.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Meniu dezvoltat de Ioan Dan Gotia:
- Salată de roșii de grădină, smântână scursă, caș infuzat cu mirodenii, pesto de leuștean, pâine cu maia, ulei verde -350 gr
- Băutură la alegere:
a. Pahar de vin petiant Frizza Carastelec - alb/rosé - 150ml, sau
b. Limonadă (mentă, busuioc, trandafiri, soc) - 400ml, sau
c. Un refreshment la alegere din lista de băuturi
Mesajul echipei Jules Bistro:
Jules Bistro restaurant a fost creat din dorința de a împărtăși o experiență completă și complexă. Încă de la început ne-am dorit să readucem sezonalitatea în farfuria de la restaurant, să optăm din ce în ce mai mult pentru proaspăt și local, să ne cunoaștem hrana, producătorul, sursa... Să evităm risipa și să optăm pentru varietate și savoare. În alegerea preparatelor propuse am încercat să avem în vedere toate aceste elemente. Am ales ingrediente care deși nu sunt atât de frecvent regăsite într-o farfurie de restaurant, atunci când sunt degustate, publicul le redescoperă cu plăcere.
*Experiența este disponibilă la prânz și la cină, cu take-away [cu ridicare de la restaurant de către oaspete].
*Prețul afișat corespunde experienței gastronomice pentru 1 persoană.
*Acest restaurant acceptă plata numerar sau card și nu acceptă deocamdată plata prin cardul cadou #maideparte.
Meniu dezvoltat de Ioan Dan Gotia:
- File de păstrăv de la ferma de la Sadu, legume de sezon (dovlecel, zucchini, mazăre, fasole verde, gulie), piure de usturoi copt, sos cu chefir și mărar verde, crutoane de mămăliga crispy, mix de frunze
Sau
- Mușchi de vită free range, servit cu piure de ceapă, ceapă crispy, ceapă murată, ciuperci de sezon, pudră de ceapă, sos demiglace, mix de frunze
Mesajul echipei Jules Bistro:
Jules Bistro restaurant a fost creat din dorința de a împărtăși o experiență completă și complexă. Încă de la început ne-am dorit să readucem sezonalitatea în farfuria de la restaurant, să optăm din ce în ce mai mult pentru proaspăt și local, să ne cunoaștem hrana, producătorul, sursa... Să evităm risipa și să optăm pentru varietate și savoare. În alegerea preparatelor propuse am încercat să avem în vedere toate aceste elemente. Am ales ingrediente care deși nu sunt atât de frecvent regăsite într-o farfurie de restaurant, atunci când sunt degustate, publicul le redescoperă cu plăcere.
*Experiența este disponibilă doar la restaurant, la prânz și la cină, conform programului restaurantului.
*Prețul afișat corespunde experienței gastronomice pentru 1 persoană.
*Acest restaurant acceptă plata numerar sau card și nu acceptă deocamdată plata prin cardul cadou #maideparte.
Meniu dezvoltat de Ioan Dan Gotia:
- Mix de salate verzi, brunoisse de castraveți, file de păstrăv afumat de la ferma de la Sadu, maioneză din pâine cu maia și ulei infuzat cu soc, flori de soc murate - 200g
- Pulpa de miel (noatin) gătită lent, piure de vinete arse, crochetă de miel, legume de sezon, sos demiglace de miel cu cimbru, pudră de vinete - 350gr
- Tartă de caise, făina de migdale, frișcă din smântâna bătută, pudră de zmeură - 150g
- 1 pahar de vin petiant/persoană - Carastelec Frrizza alb/rosé
- Apa plata/minerală - 0,75ml
- Cafea
Mesajul echipei Jules Bistro:
Jules Bistro restaurant a fost creat din dorința de a împărtăși o experiență completă și complexă. Încă de la început ne-am dorit să readucem sezonalitatea în farfuria de la restaurant, să optăm din ce în ce mai mult pentru proaspăt și local, să ne cunoaștem hrana, producătorul, sursa... Să evităm risipa și să optăm pentru varietate și savoare. În alegerea preparatelor propuse am încercat să avem în vedere toate aceste elemente. Am ales ingrediente care deși nu sunt atât de frecvent regăsite într-o farfurie de restaurant, atunci când sunt degustate, publicul le redescoperă cu plăcere.
*Experiența este disponibilă doar la restaurant, la prânz și la cină, conform programului restaurantului.
*Prețul afișat corespunde experienței gastronomice pentru 2 persoane.
*Acest restaurant acceptă plata numerar sau card și nu acceptă deocamdată plata prin cardul cadou #maideparte.
Niciun eveniment în viitorul apropiat.
Luni: | 12:00-22:00 |
Marți: | 12:00-22:00 |
Miercuri: | 12:00-22:00 |
Joi: | 12:00-22:00 |
Vineri: | 12:00-22:00 |
Sâmbătă: | 12:00-22:00 |
Duminică: | 12:00-22:00 |