Restaurantele merg #maideparte cu meniuri speciale de sezon

Experiențele gastronomice deosebite sunt binevenite în perioada aceasta, iar cu ajutorul ialoc.ro, o ieșire la restaurant poate fi oferită cadou

 

O ieșire la restaurant transformată într-o experiență gastronomică oferită cadou – aceasta este propunerea Gault&Millau și ialoc.ro. Ghidul gastronomic internațional – primul prezent pe piața locală – și platforma de rezervări online au un obiectiv comun – să faciliteze cât mai multe experiențe memorabile și pozitive în jurul gustului.

Restaurantele din comunitatea Gault&Millau au fost invitate să se alăture proiectului #maideparte prin crearea unor experiențe gastronomice de sezon. Cele care au acceptat provocarea noastră se regăsesc aici. Experiențele propuse de echipele de bucătari din aceste restaurante poartă nume ca #împlinire, #satisfacție, #marebucurie, #funkyfresh, #împreună sau #romaniagastronomică – toate transmit gândurile cele mai bune ale acestor creatori de gust, transpuse în feluri de mâncare de sezon.

 

Andrei Faciu, PizzaMania
Andrei Faciu, PizzaMania

Restaurantele care merg #maideparte sunt:

●     AmvrosiaVezi meniul special #vacanță [150 RON, 2 persoane]

●     Anika Vezi meniul special #româniagastronomică [600 RON, 2 persoane]

●     Athanor. La Coupteur Vezi meniurile speciale #reset [200 RON, 2 persoane] și #hedonism [200 RON, 2 persoane]

●     Bistro de l’Arte Vezi meniul special #bistroverde [100 RON, 2 persoane]

●     La CuptorVezi meniul special #curcubeu [100 RON, 1 persoană]

●     IndigoVezi meniul special #explorează [50 RON, 1 persoană]

●     Jules Bistro Vezi meniurile speciale #savureazăvaraacasă [50 RON, 1 persoană], #savureazăvaralanoi [50 RON, 1 persoană] și #savureazăvaraîndoi [300 RON, 2 persoane]

●     MAIZE farm to tableVezi meniul special #împreună [100 RON, 1 persoană]

●     Nobel Cuisine Vezi meniul special #nobelfood [50 RON, 2 persoane]

●     Noeme – former GUXTVezi meniul special #bucurie [100 RON, 1 persoană]

●     Nomad SkybarVezi meniul special #simplitate [50 RON, 1 persoană], #pasiune [100 RON, 1 persoană], #relaxare [150 RON, 1 persoană] și #optimism [300 RON, 2 persoane]

●     Paninaro Vezi meniurile speciale #marebucurie [100 RON, 1 persoană] și #funkyfresh [50 RON, 1 persoană]

●     PizzaMania Vezi meniurile speciale #exclusivitate [150 RON, 1 persoană] și #satisfacție [50 RON, 1 persoană]

●     Rocca by The JarVezi meniurile speciale #fusion [100 RON, 2 persoane] și #spirit [150 RON, 2 persoane]

●     the ARTISTVezi meniul special #destinații #CălătoriPrinLume [250 RON, 1 persoană]

 

Oana Coantă, Bistro de l'Arte
Oana Coantă, Bistro de l’Arte

O parte din aceste restaurante participante au răspuns invitației ialoc de a transforma experiențele propuse în cadouri – prin acceptarea cardului cadou #maideparte – detaliat aici.

Aceste carduri pot fi oferite cadou accesând acest link și au valabilitate de un an.

Pot fi folosite pentru a încerca experiențele speciale #maideparte propuse de aceste restaurante sau oricare din felurile de mâncare din meniurile acestor restaurante. Prețul experiențelor este propus de fiecare restaurant iar cel mai accesibil card cadou este de 50 RON.

 

Astfel, pe lânga plata cash sau card, restaurantele de mai jos acceptă și plata cu cardul cadou #maideparte emis de ialoc:

●     AnikaVezi meniul special #româniagastronomică [600 RON, 2 persoane]

●     La CuptorVezi meniul special #curcubeu [100 RON, 1 persoană]

●     MAIZE farm to table Vezi meniul special #împreună [100 RON, 1 persoană]

●     Noeme – former GUXT Vezi meniul special #bucurie [100 RON, 1 persoană]

●     Nomad SkybarVezi meniul special #simplitate [50 RON, 1 persoană], #pasiune [100 RON, 1 persoană], #relaxare [150 RON, 1 persoană] și #optimism [300 RON, 2 persoane]

●     PaninaroVezi meniurile speciale #marebucurie [100 RON, 1 persoană] și #funkyfresh [50 RON, 1 persoană]

●     Rocca by The JarVezi meniurile speciale #fusion [100 RON, 2 persoane] și #spirit [150 RON, 2 persoane]

Meniurile #maideparte se regăsesc pe pagina individuală a restaurantelor de pe platforma go-mio.ro și sunt actualizate periodic, pentru a reflecta schimbările de sezon și, implicit, de feluri de mâncare incluse în aceste experiențe.

 

Alex Dumitru, Anika
Alex Dumitru, Anika

 

Termene și Condiții

●         Cardul este valabil un an de la data achiziției.

●         Cardul este indivizibil și poate fi folosit în cadrul unui singur restaurant, într-o singură tranzacție.

●         Dacă nota de plată totală depășește valoarea cardului, diferența se va achita cash sau card (în funcție de opțiunile disponibile în restaurantului).

●         Dacă nota de plată este mai mică decât valoarea cardului, atunci diferența de bani nu poate fi primită cash sau refolosită mai târziu.

●         Pentru folosirea cardului #maideparte recomandăm rezervarea online prin ialoc sau Gault&Millau.

●         Recomandăm menționarea utilizării cardului #maideparte încă de la momentul rezervării.

●         Lista de restaurante participante se poate modifica, pe măsură ce se adaugă noi restaurante. De asemenea, meniurile  speciale se schimbă în funcție de sezon. Meniul afișat la momentul oferirii cardului poate fi diferit de cel din momentul experienței în restaurant. Pentru a verifica restaurantele care acceptă cardurile #maideparte, precum și meniurile speciale curente, verificați lista de mai sus și meniurile speciale ale fiecărui restaurant din platforma Gault&Millau.

●         Cardul #maideparte poate fi folosit pentru a încerca meniurile #maideparte sau pentru oricare dintre felurile de mâncare și băuturile din meniul obișnuit al restaurantelor.

●         Acest voucher este emis de IALOC SRL.

●         Dacă întâmpini probleme la utilizarea cardului, ne poți contacta pe email la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0725.784.636

Articole Asemanatoare

15 iulie 2023
Vești din gastronomia locală #117
Evenimente din gastronomie: - Pe 15 iulie are loc prima ediție Al Fresco Brunch, Bubbles & Beats la KAIAMO. Sunt...
5 mai 2020
#dinGRIJĂ pentru cei care au grijă
Grija, ingredientul principal al unui proiect prin care echipa medicală din Spitalul Colentina din capitală va primi ...
14 decembrie 2023
Vești din gastronomia locală #138
𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞: - Înainte de vacanță, Soro.lume pregătește pentru 17 decembrie un meniu inspirat din mân...