
Ferma Tătăran
Carne
Ferma Tătăran este o afacere dezvoltată începând cu 1996, în Maramureș, specializată în primul rând încreșterea porcilor, rasele Mangalița si Bazna. De asemenea, producătorul deține și o micro-fermă de pui de carne și claponi crescuți natural. Conform producătorului, porcii sunt crescuți în sistem tradițional și ecologic, cu hrană naturală. Toto, carmangeria familiei Tătăran, oferă multiple produse, inclusiv ceafă crud uscată, cârnați țărănești, șunculiță crud uscată, jambon, slănină, cotlet crud uscat, salam, tobă, jumări.
Condiții de livrare
Livrare directă în București, Cluj, Timișoara și Baia Mare. În restul țării, prin curier.


Luni: | 09:00-17:00 |
Marti: | 09:00-17:00 |
Miercuri: | 09:00-17:00 |
Joi: | 09:00-17:00 |
Vineri: | 09:00-17:00 |
Producători similari


Povestea Ferma Baciu a luat naștere în 2012, la 15 km de Călărași, cu 300 de vaci Montbéliarde, ulterior strategia...


Sunt două surse ale produselor Origini, companie fondată în 2006: Ferma lui Țane din Prahova și Cherhanaua lui Dumi...


Fondată în 2010 și situată în comuna cu același nume din județul Brașov, Ferma Hărman este un proiect de famili...


Fabrica de Fum este un brand din Iași, 100% românesc, care propune produse din carne, afumate doar folosind lemn de ci...
Listă restaurante care lucrează cu noi


Descopera meniul de livrare al restaurantelor de top reprezentate de ghidul Gault&Millau, primul ghid gastronomic international prezent in Romania.