Ferma Baciu
Povestea Ferma Baciu a luat naștere în 2012, la 15 km de Călărași, cu 300 de vaci Montbéliarde, ulterior strategia de achiziție fiind orientată mai degrabă spre rase de carne sau rase mixte decât spre cele de lapte. Ferma Baciu propune o afacere integrată, în care cerealele care ajung în hrana vacilor se cultivă la fermă, iar pe lângă creșterea vacilor, are loc și procesarea cărnii și vânzarea ei. Printre produsele acestora regăsim cârnați de oaie/ vită/ amestec, hamburger de vită, frigărui de vită, kebab, mici de vită/ vită și oaie, pastramă berbec/ vită, cotlet de berbec, antricot maturat sau ne-maturat, rib-eye, t-bone, tomahawk sau vrăbioară și altele. Există și 4 magazine fizice, în Pipera, Piața Sudului, Domenii și Obor.

Condiții de livrare

Livrare în București și zonele limitrofe. Comenzile se plasează exclusiv la telefon 0722.255.947 / 0733.965.325 între 12.00 și 20.00 iar livrările au loc a doua zi între 12.30 și 22.00.   Comenzi minime: 100 RON (Pipera), 150 RON (Sectoarele 1 și 2), 200 RON (Sectoarele 3,4,5,6) și 300-500 RON pentru zonele limitrofe ale Bucureștiului.
Ferma Baciu
location pin Sat Cunești, Comuna Grădiștea, Jud.Călărași
program pin Program
Luni: 12:00-20:00
Marti: 12:00-20:00
Miercuri: 12:00-20:00
Joi: 12:00-20:00
Vineri: 12:00-20:00
Sambata: 12:00-20:00
Duminica: 12:00-20:00

Producători similari

Listă restaurante care lucrează cu noi