POP selectate in Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019

POP este un concept lansat internațional de Gault&Millau și se referă la localuri relaxate, cu meniuri de calitate, deseori specializate și cu detalii care completează experiența culinară – design inedit, o selecție deosebită de vinuri sau cocktailuri creative. Felicitări tuturor POP-urilor incluse în ediția 2019 a ghidului Gault&Millau pentru România – merită să le descoperiți sau să le redescoperiți în următoarele luni.

 

Puteți accesa aici lista localurilor POP.

 

 

 

 

 

 

 

Articole Asemanatoare

8 octombrie 2020
KAIAMO invită la unitate și responsabilitate prin campania #fararisipa
Echipa restaurantului KAIAMO, condusă de Chef Radu Ionescu, a transmis un apel la unitate și responsabilitate, pe car...
22 iulie 2020
[Locuri noi] Miss Alé – Central Culture, București
Miss Alé - Central Culture e locul primitor, deschis recent în centrul Bucureștiului, unde Cristina Mălai face legea ...
10 iunie 2020
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, nume precum parmigiano, brie, feta sau manchego făc...