POP selectate in Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019

POP este un concept lansat internațional de Gault&Millau și se referă la localuri relaxate, cu meniuri de calitate, deseori specializate și cu detalii care completează experiența culinară – design inedit, o selecție deosebită de vinuri sau cocktailuri creative. Felicitări tuturor POP-urilor incluse în ediția 2019 a ghidului Gault&Millau pentru România – merită să le descoperiți sau să le redescoperiți în următoarele luni.

 

Puteți accesa aici lista localurilor POP.

 

 

 

 

 

 

 

Articole Asemanatoare

23 noiembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies | Monica Roșu, Foodie Family
Monica Roșu și-a dat seama că devine foodie prin 2009, când a început să gătească de plăcere, nu de nevoie. Tot atunc...
31 august 2019
[Locuri noi] Roca Brună, Arad
Roca Brună este o apariție recentă în scena gastronomică a Aradului – sau, mai precis, în apropierea orașului
21 martie 2020
Vești din gastronomia locală #3
CUIB a publicat o carte de bucate online cu Hrană Pozitivă - ei o numesc așa pentru că rețetele propun nicio risipă ș...