
Reliva
Bucătar: Lavinia MAIER
În comunitatea extinsă G&M
1. Restaurant sau bucătar-șef premiat în unul din ghidurile trecute Gault&Millau și deschis după publicarea celui mai recent ghid, deci încă ne-evaluat de evaluatorii noștri independenți;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
2. Restaurant și/sau bucătar care nu a fost încă evaluat de evaluatorii noștri independenți, dar care a fost recomandat de cel puțin unul dintre bucătarii din ghidul nostru și este avut în vedere pentru evaluare în pregătirea ediției următoare a ghidului;
Cetatea Oradea – Corp K, Aleea Emanuil Gojdu, nr. 41,Oradea
Restaurantul acesta a intrat în atenția noastră după publicarea celui mai recent ghid Gault&Millau de restaurante (lansat în iunie 2019), așadar nu a fost vizitat încă de evaluatorii noștri anonimi. El este însă inclus în comunitatea noastră extinsă, adică îl avem în vedere pentru a fi evaluat când vom pregăti următorul ghid, pe care sperăm să îl putem lansa la finalul anului 2021.
Includerea în comunitatea extinsă a unui restaurant se poate face pe baza recomandărilor primite de la un bucătar deja evaluat de noi și inclus în ghidurile anterioare.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Cetatea Oradea – Corp K, Aleea Emanuil Gojdu, nr. 41, Oradea
Luni: | 12:00-22:00 |
Marți: | 12:00-22:00 |
Miercuri: | 12:00-22:00 |
Joi: | 12:00-22:00 |
Vineri: | 12:00-23:00 |
Sâmbătă: | 12:00-23:00 |
Duminică: | 12:00-22:00 |
Recent inclus in comunitatea G&M
Restaurant partener:

Producători locali:
-