[Locuri noi] Szikra, Sfântu-Gheorghe

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent selectat în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă întâi pentru sine, apoi pentru oaspeți, cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul și experiența gastronomică la care aspiri, fără niciun compromis și fără risipă alimentară. Restaurantul a fost deschis la finalul anului 2019 în Sfântu-Gheorghe, iar povestea lui de până acum a fost surprinsă într-un reportaj inedit de Nicoleta Rădăcină de la Decât o Revistă, care a documentat experiența ei de o săptămână de muncă în bucătăria Mădălinei.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Nicoleta Rădăcină
Credit photo: Nicoleta Rădăcină

Articole Asemanatoare

2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale
19 martie 2020
Timp de 10 zile, >100 de restaurante vor participa la Zilele GO-MIO – Data exactă urmează să fie stabilită
Promovarea gastronomiei din România continuă să fie o prioritate a ghidului Gault&Millau
18 martie 2020
Vești din gastronomia locală #1
Cosmin Dragomir de la gastroart.ro a început o listă de restaurante de vizitat imediat după ce se termină perioada de...