[Locuri noi] Szikra, Sfântu-Gheorghe

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent selectat în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă întâi pentru sine, apoi pentru oaspeți, cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul și experiența gastronomică la care aspiri, fără niciun compromis și fără risipă alimentară. Restaurantul a fost deschis la finalul anului 2019 în Sfântu-Gheorghe, iar povestea lui de până acum a fost surprinsă într-un reportaj inedit de Nicoleta Rădăcină de la Decât o Revistă, care a documentat experiența ei de o săptămână de muncă în bucătăria Mădălinei.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Nicoleta Rădăcină
Credit photo: Nicoleta Rădăcină

Articole Asemanatoare

27 noiembrie 2020
Vești din gastronomia locală #30
Veștile Go-Mio ale săptămânii:   - Mâncurry este mult-așteptatul concept de livrare al celor de la SyndicatG...
10 iunie 2020
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, nume precum parmigiano, brie, feta sau manchego făc...
2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale