Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent selectat în comunitatea extinsă Gault&Millau.
Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă întâi pentru sine, apoi pentru oaspeți, cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul și experiența gastronomică la care aspiri, fără niciun compromis și fără risipă alimentară. Restaurantul a fost deschis la finalul anului 2019 în Sfântu-Gheorghe, iar povestea lui de până acum a fost surprinsă într-un reportaj inedit de Nicoleta Rădăcină de la Decât o Revistă, care a documentat experiența ei de o săptămână de muncă în bucătăria Mădălinei.
Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.
