[Locuri noi] SushiRoom, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost între timp închis.

 

Cu un concept de market restaurant, sushi take away și băcănie japoneză, SushiRoom s-a redeschis în incinta Pieței Dorobanți. Bucătăria este coordonată de Wirat Juthamachat (chef originar din Thailanda) și se bazează pe ingrediente proaspete și de calitate, reunite în numeroase combinații de rulouri maki, nigiri sau sashimi, precum și supe aromate, salate, tataki de ton cu ceapă și sos ponzu, ori deserturi precum orezul cu lapte, caramel sărat și cremă chou-chou. Cât despre băuturi, pe lângă sake și berea japoneză, puteți însoți masa și cu un pahar de șampanie.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: SushiRoom
Credit photo: SushiRoom

 

 

 

 

Articole Asemanatoare

20 august 2020
Vești din gastronomia locală #19
SyndicatGourmet are terasă, așadar Ioan Bebeselea poate exprima din nou pasiunea pentru ingrediente locale
24 aprilie 2018
Gault&Millau anunță finalizarea evaluărilor pentru primul ghid din România
Ghidul Gault&Millau a selectat 90 de restaurante și 51 de localuri POP din România în prima ediție
18 noiembrie 2018
Gault&Millau va lansa ghidul de vinuri românești 2019
Prima ediție a ghidului de vinuri include 152 vinuri românești de la 63 crame locale