[Locuri noi] Raionul Floreasca, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent selectat în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Raionul Floreasca este cel mai recent deschis spațiu din Agora Floreasca și promite o veritabilă experiență culinară și mixologică. Acest amplu multi-concept cuprinde standul de street food Fish & Tricks, barul de pește și fructe de mare Crudo, un bar de stridii și spumante, Pick Me cu salate, vinuri și cocktailuri la Lost & Found și o zonă de restaurant, cu bucătăria deschisă și vitrinele cu ingrediente la vedere și liberă alegere.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Raionul Floreasca
Credit photo: Raionul Floreasca

Articole Asemanatoare

30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...
2 decembrie 2018
Metodologia de evaluare pentru ghidul de vinuri românești 2019
În data de 27 noiembrie 2018 Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești.
25 august 2017
Gault & Millau – o poveste de peste 50 ani
Povestea Gault & Millau ne trimite cu peste 50 de ani în urmă, când Henri Gault și Christian Millau publică o colecți...