[Locuri noi] Raionul Floreasca, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent selectat în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Raionul Floreasca este cel mai recent deschis spațiu din Agora Floreasca și promite o veritabilă experiență culinară și mixologică. Acest amplu multi-concept cuprinde standul de street food Fish & Tricks, barul de pește și fructe de mare Crudo, un bar de stridii și spumante, Pick Me cu salate, vinuri și cocktailuri la Lost & Found și o zonă de restaurant, cu bucătăria deschisă și vitrinele cu ingrediente la vedere și liberă alegere.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Raionul Floreasca
Credit photo: Raionul Floreasca

Articole Asemanatoare

10 iunie 2020
Gault&Millau și ialoc devin parteneri în sprijinirea gastronomiei în România
Gault&Millau România și Ialoc își unesc forțele pentru a facilita experiențe gastronomice memorabile oferite de resta...
17 iunie 2022
Vești din gastronomia locală #65
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare: - Ou_bucuresti renovează locația din strada Dianei și pregăteș...
25 august 2022
Vești din gastronomia locală #74
Roland Suciu, head Chef Baracca Cluj-Napoca, gătește pe 27-28 august la MARe/Muzeul de Artă Recentă, eveniment #bruch...