[Locuri noi] Pasterra, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectats în ghidul din 2019.

 

Pasterra nu este un loc nou deschis, însă și-a schimbat de curând adresa/casa, îl puteți găsi acum pe Strada Comandor Eugen Botez, la nr. 27. Dat fiind că barul de paste face parte alături de La Bottega Del Tartufo din proiectele lui Radu Rughinis, care își afirmă deja de câțiva ani expertiza și pasiunea pentru trufe, acest super-ingredient a infuzat și meniul Pasterra. Veți găsi așadar trufele în combinații precum salata de dovleac cu grana padano, nuci și trufe, sau în pastele de casă Tajarin. Pentru o experiență completă, urmăriți calendarul degustărilor de vin.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Pasterra
Credit photo: Pasterra

 

 

Articole Asemanatoare

23 septembrie 2022
Vești din gastronomia locală #78
Locuri nou deschise sau care se pregătesc de lansare: - Atelierul de Tarte a deschis o nouă locație, pe str. Benjami...
18 septembrie 2020
Premiile Gault&Millau în România
Ghidul Gastronomic Gault&Millau a fost lansat pentru prima oară în România în mai 2018 și a debutat cu un volum d...
19 iunie 2019
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă