[Locuri noi] Pasterra, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectats în ghidul din 2019.

 

Pasterra nu este un loc nou deschis, însă și-a schimbat de curând adresa/casa, îl puteți găsi acum pe Strada Comandor Eugen Botez, la nr. 27. Dat fiind că barul de paste face parte alături de La Bottega Del Tartufo din proiectele lui Radu Rughinis, care își afirmă deja de câțiva ani expertiza și pasiunea pentru trufe, acest super-ingredient a infuzat și meniul Pasterra. Veți găsi așadar trufele în combinații precum salata de dovleac cu grana padano, nuci și trufe, sau în pastele de casă Tajarin. Pentru o experiență completă, urmăriți calendarul degustărilor de vin.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Pasterra
Credit photo: Pasterra

 

 

Articole Asemanatoare

19 martie 2020
Vești din gastronomia locală #2
Joseph Hadad gătește acasă și se și filmează - găsiți totul documentat pe pagina de Facebook
15 mai 2018
Gault&Millau anunţă premiile pentru 2018
Alexandru Petricean este bucătarul-şef al anului în România
15 octombrie 2020
Vești din gastronomia locală #24
Începem săptămâna cu vești bune. Carisma lui Radu Dumitrescu a ieșit demult din bucătăria Voilà și s-a perindat liber...