[Locuri noi] Pasterra, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectats în ghidul din 2019.

 

Pasterra nu este un loc nou deschis, însă și-a schimbat de curând adresa/casa, îl puteți găsi acum pe Strada Comandor Eugen Botez, la nr. 27. Dat fiind că barul de paste face parte alături de La Bottega Del Tartufo din proiectele lui Radu Rughinis, care își afirmă deja de câțiva ani expertiza și pasiunea pentru trufe, acest super-ingredient a infuzat și meniul Pasterra. Veți găsi așadar trufele în combinații precum salata de dovleac cu grana padano, nuci și trufe, sau în pastele de casă Tajarin. Pentru o experiență completă, urmăriți calendarul degustărilor de vin.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Pasterra
Credit photo: Pasterra

 

 

Articole Asemanatoare

23 martie 2019
POP selectate in Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019
POP este un concept lansat internațional de Gault&Millau și se referă la localuri relaxate, cu meniuri de calitate
9 decembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies  | Ioana Negulescu, Berries and Spice
Astăzi vorbim cu Ioana Negulescu, care este graphic-designer la munca de zi cu zi și “gastronOM” în timpul liber. Ber...
25 septembrie 2020
Interviurile #ovoce: the ARTIST, Mihaela și Paul Oppenkamp
Deschidem seria #ovocegomio cu Paul și Mihaela Oppenkamp – am stat de vorbă despre experiența lor din ultimele luni ș...