[Locuri noi] Papila, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectat în ghidul din 2019 și a fost unul dintre câștigătorii trofeelor POP.

 

Papila vine cu o propunere de supe și sendvișuri la grill cu legume locale, rețete de peste tot și tarte de la eric periferic. Străzile din jurul bistroului sunt la fel de interesante ca meniul, așa că merită și ele explorate.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Papila, București
Papila, București

Articole Asemanatoare

2 decembrie 2018
Echipa de experți pentru ghidul de vinuri românești 2019
Obiectivul ghidului în România este de a prezenta publicului larg, local și internațional, o selecție a celor mai bun...
23 septembrie 2019
Noua Bucătărie Românească | Punctul de vedere Gault&Millau
Gault&Millau susține Noua Bucătărie Românească, acest curent fiind punctul de pornire al ghidului în România
24 iulie 2020
Vești din gastronomia locală #16
Experiențele gastronomice memorabile sunt asemenea poveștilor captivante. Există un element central - gustul, iar în ...