[Locuri noi] Papila, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectat în ghidul din 2019 și a fost unul dintre câștigătorii trofeelor POP.

 

Papila vine cu o propunere de supe și sendvișuri la grill cu legume locale, rețete de peste tot și tarte de la eric periferic. Străzile din jurul bistroului sunt la fel de interesante ca meniul, așa că merită și ele explorate.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Papila, București
Papila, București

Articole Asemanatoare

16 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #7
Radu CM Ionescu revine în bucătăria KAIAMO după o lună de pauză și se alătură celor care gătesc pentru cei care sunt ...
3 septembrie 2022
Vești din gastronomia locală #75
Duminică, 2 octombrie, este Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România. Inițiatorii proiectului, Chef Nic...
19 iunie 2019
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă