[Locuri noi] Mamizza – Mother of Pizza, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectat în ghidul din 2019.

 

Ingrediente majoritar italienești, de la cooperative agricole și furnizori locali din zona Campania, Napoli. Un blat clasic, expert și memorabil de pizza, dar și combinații neo-napoletane, precum fior di latte, mortadella IGP, ricotta, fistic și coajă de lămâie (Norma) sau Pomodorini del Pienolo, romesco din ardei copți în cuptorul cu lemne, chips de cartofi mov și salsa verde (Violetta). Acestea sunt pe scurt promisiunile pe care le face Mamizza – Mother of Pizza, de găsit pe Tunari 60A și de încercat oricând aveți chef de un loc nou (și bun) de pizza în București.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Mamizza – Mother of Pizza
Credit photo: Mamizza – Mother of Pizza

Articole Asemanatoare

24 noiembrie 2018
[Locuri noi] 14th Lane, București
Pe Șoseaua Orhideelor, unde s-a deschis în urmă cu câteva luni 14thLane, trecea odată linia 14, primul tramvai electr...
19 iunie 2019
Ghidul de restaurante Gault&Millau 2019 – Metodologia de evaluare
Metodologia de evaluare se bazeaza pe mai mutle criterii pentru a reflecta conceptul de experiență completă
25 iunie 2019
Gault&Millau lansează Ghidul de Restaurante 2019 pentru România
Alexandru Dumitru (Bistro Ateneu) este bucătarul-șef al anului 2019