[Locuri noi] Mamizza – Mother of Pizza, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectat în ghidul din 2019.

 

Ingrediente majoritar italienești, de la cooperative agricole și furnizori locali din zona Campania, Napoli. Un blat clasic, expert și memorabil de pizza, dar și combinații neo-napoletane, precum fior di latte, mortadella IGP, ricotta, fistic și coajă de lămâie (Norma) sau Pomodorini del Pienolo, romesco din ardei copți în cuptorul cu lemne, chips de cartofi mov și salsa verde (Violetta). Acestea sunt pe scurt promisiunile pe care le face Mamizza – Mother of Pizza, de găsit pe Tunari 60A și de încercat oricând aveți chef de un loc nou (și bun) de pizza în București.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Mamizza – Mother of Pizza
Credit photo: Mamizza – Mother of Pizza

Articole Asemanatoare

17 iunie 2020
Gustul – Numitor comun. (Partea a II-a)
Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
13 octombrie 2018
[Locuri noi] Casa M60, București
Casa M60, de pe strada Domnita Ruxandra 7, are un aer familiar, comun celorlalte proiecte surori, M60 și Spatiul M60
15 mai 2018
Gault&Millau anunţă premiile pentru 2018
Alexandru Petricean este bucătarul-şef al anului în România