[Locuri noi] Maison des Chefs, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și introdus în ghid.

 

În Agora, noul food hall din zona Floreasca, s-a deschis de curând Maison des Chefs, primul restaurant concept MEGA IMAGE. Spațiul cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană include patru zone distincte, fiecare cu specificul ei: Casual Bistro – unde puteți testa meniuri create de chefi locali, ARC Bakery (inclus în categoria POP Gault&Millau 2018), sub coordonarea patiserului Thomas_Huit – pentru produse de brutărie artizanală și patiserie fină, Fromagerie – cu o selecție de 135 de brânzeturi speciale și Wine Gallery – cu peste 200 de etichete de vin locale și internaționale. Alexandru Iacob (câștigătorul premiului Gault&Millau „Marii bucătari de mâine” 2018) este primul chef care semnează rețetele din meniul Casual Bistro, un mix de gusturi creat din ingrediente proaspete provenite exclusiv din gama de produse Mega Image.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Maison des Chefs
Credit photo: Maison des Chefs

Articole Asemanatoare

2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale
1 septembrie 2018
[Locuri noi] Papila, București
Papila vine cu o propunere de supe și sendvișuri la grill cu legume locale, rețete de peste tot și tarte de la eric p...
25 iunie 2019
Gault&Millau lansează Ghidul de Restaurante 2019 pentru România
Alexandru Dumitru (Bistro Ateneu) este bucătarul-șef al anului 2019