[Locuri noi] Maison des Chefs, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și introdus în ghid.

 

În Agora, noul food hall din zona Floreasca, s-a deschis de curând Maison des Chefs, primul restaurant concept MEGA IMAGE. Spațiul cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană include patru zone distincte, fiecare cu specificul ei: Casual Bistro – unde puteți testa meniuri create de chefi locali, ARC Bakery (inclus în categoria POP Gault&Millau 2018), sub coordonarea patiserului Thomas_Huit – pentru produse de brutărie artizanală și patiserie fină, Fromagerie – cu o selecție de 135 de brânzeturi speciale și Wine Gallery – cu peste 200 de etichete de vin locale și internaționale. Alexandru Iacob (câștigătorul premiului Gault&Millau „Marii bucătari de mâine” 2018) este primul chef care semnează rețetele din meniul Casual Bistro, un mix de gusturi creat din ingrediente proaspete provenite exclusiv din gama de produse Mega Image.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Maison des Chefs
Credit photo: Maison des Chefs

Articole Asemanatoare

12 noiembrie 2020
Vești din gastronomia locală #28
Săptămâna aceasta avem noi vești din gastronomia locală.   Veștile Go-Mio ale săptămânii: - Vă recomandăm...
15 septembrie 2020
Gault&Millau și Tazz by eMAG, parteneriat pentru a aduce gastronomia mai aproape de publicul larg
Acest parteneriat reprezintă totodată un sprijin pentru restaurantele din comunitatea Gault&Millau, care vor benefici...
4 noiembrie 2020
Interviurile #ovoce: M.A.T., Alexandru Iacob și Cristi Dăscăleanu
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...