[Locuri noi] Lovin’ Winebar & Bistro, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost evaluat de către Gault&Millau și selectat în ghidul din 2019.

 

Radu Dumitrescu, cunoscut pentru meniurile sezoniere și locale de la Voilà, a preluat de curând, în calitate de co-proprietar, și un loc dedicat vinului – Lovin’ Winebar & Bistro -, unde pasiunea lui pentru pairingul vin-mâncare se poate desfășura și mai în voie. Etichetele incluse în lista de băuturi pot fi descoperite alături de meniul à la carte sau în cadrul unor evenimente recurente precum degustarea de marți (vinuri românești) sau wine pairing gourmet, cu vinuri de top românești sau internaționale.

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Lovin' Winebar & Bistro
Credit photo: Lovin’ Winebar & Bistro

Articole Asemanatoare

10 iunie 2020
Gault&Millau și ialoc devin parteneri în sprijinirea gastronomiei în România
Gault&Millau România și Ialoc își unesc forțele pentru a facilita experiențe gastronomice memorabile oferite de resta...
7 octombrie 2022
Vești din gastronomia locală #79
Pe 25 octombrie Chef Radu Ionescu - restaurant KAIAMO participă la un 4 hands lunch alături de Chef Davide Pezzuto la...
15 mai 2019
5 trenduri pentru restaurante în 2019
Este deja limpede că publicul tinde să se întoarcă la origini, în căutare de mâncăruri simple și hrănitoare