Chiar dacă e frig afară și vacanța s-a terminat, puteți călători în jurul lumii printr-un simplu drum în București. La Grain Trip, brutărie-patiserie 100% artizanală, veți găsi săptămânal pe lângă meniul clasic și produse cu influențe din diverse colțuri ale lumii. Rugbrød, pâine daneză cu secară integrală și semințe de dovleac, Shokupan, pâine pufoasă făcută după o rețetă din Japonia, și Schiaciatta all’uva, focaccia florentină cu struguri și rozmarin, sunt doar câteva exemple pentru care merită să faci drumul până pe strada Nerva Traian nr. 16 chiar dacă nu stai în zonă.
Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.
