[Locuri noi] Grain Trip, București

 

Chiar dacă e frig afară și vacanța s-a terminat, puteți călători în jurul lumii printr-un simplu drum în București. La Grain Trip, brutărie-patiserie 100% artizanală, veți găsi săptămânal pe lângă meniul clasic și produse cu influențe din diverse colțuri ale lumii. Rugbrød, pâine daneză cu secară integrală și semințe de dovleac, Shokupan, pâine pufoasă făcută după o rețetă din Japonia, și Schiaciatta all’uva, focaccia florentină cu struguri și rozmarin, sunt doar câteva exemple pentru care merită să faci drumul până pe strada Nerva Traian nr. 16 chiar dacă nu stai în zonă.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Grain Trip
Credit photo: Grain Trip

 

 

Articole Asemanatoare

15 octombrie 2020
Interviurile #ovoce: NOUA, Alex Petricean
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
26 iulie 2019
[Locuri noi] Aizkora Gastro, București
Dacă sunteți în București și vă e poftă de vacanță, ce spuneți de o escapadă gastronomică în Spania?
17 septembrie 2020
Vești din gastronomia locală #21
Începem ediția cu Baracca și KAIAMO. Baracca este din nou deschis începând de săptămâna aceasta, după 6 luni de pauză