[Locuri noi] Grain Trip, București

 

Chiar dacă e frig afară și vacanța s-a terminat, puteți călători în jurul lumii printr-un simplu drum în București. La Grain Trip, brutărie-patiserie 100% artizanală, veți găsi săptămânal pe lângă meniul clasic și produse cu influențe din diverse colțuri ale lumii. Rugbrød, pâine daneză cu secară integrală și semințe de dovleac, Shokupan, pâine pufoasă făcută după o rețetă din Japonia, și Schiaciatta all’uva, focaccia florentină cu struguri și rozmarin, sunt doar câteva exemple pentru care merită să faci drumul până pe strada Nerva Traian nr. 16 chiar dacă nu stai în zonă.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Grain Trip
Credit photo: Grain Trip

 

 

Articole Asemanatoare

14 octombrie 2023
Vești din gastronomia locală #129
Evenimente din gastronomie: - 21-22 octombrie: Revino Cheese & Wine a anunțat masterclass-urile care vor avea în...
18 februarie 2020
[Locuri noi] Szikra, Sfântu-Gheorghe
Szikra este spațiul de creație unde Mădălina Santa descoperă cum poți mobiliza o comunitate locală ca să obții gustul...
19 iunie 2019
NOUA bucătărie a lui Alex Petricean
Bucătarul-șef al anului 2018 Gault&Millau povestește despre NOUA, restaurantul său recent deschis