[Locuri noi] Athanor. La coupteur., Gurbănești

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent introdus în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Situat în Gurbănești, Călărași, Athanor. La coupteur. este o nouă destinație pentru evadări din aglomerația orașului, ca o vizită la prietenii de la țară. Bucătăria se bazează pe ingrediente de sezon, din grădina proprie și de la producători vecini, iar meniul variază în consecință, cu rețete de inspirație globală. Cuptorul joacă, bineînțeles, un rol important – fie pentru pizza, quiche-uri sau carne de vită, porc sau rață coaptă ore în șir. Masa poate fi urmată de o plimbare în grădină, o siesta în hamac sau o vizită în atelierul de ceramică Victoria Finala. Detalii despre rezervări și program găsiți pe athanor.ro.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Athanor. La coupteur.
Credit photo: Athanor. La coupteur.

Articole Asemanatoare

19 iunie 2019
NOUA bucătărie a lui Alex Petricean
Bucătarul-șef al anului 2018 Gault&Millau povestește despre NOUA, restaurantul său recent deschis
30 iulie 2020
Vești din gastronomia locală #17
Andrei Chelaru vine în curând la București - va fi Head Chef la un restaurant deschis împreună cu echipa Samsara Food...
30 mai 2020
Vești din gastronomia locală #11
Arrosticini continuă proiectul “Redescoperă oaia românească” - între timp au mai gătit Ioan Bebeselea și Radu Dumitre...