[Locuri noi] Athanor. La coupteur., Gurbănești

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost recent introdus în comunitatea extinsă Gault&Millau.

 

Situat în Gurbănești, Călărași, Athanor. La coupteur. este o nouă destinație pentru evadări din aglomerația orașului, ca o vizită la prietenii de la țară. Bucătăria se bazează pe ingrediente de sezon, din grădina proprie și de la producători vecini, iar meniul variază în consecință, cu rețete de inspirație globală. Cuptorul joacă, bineînțeles, un rol important – fie pentru pizza, quiche-uri sau carne de vită, porc sau rață coaptă ore în șir. Masa poate fi urmată de o plimbare în grădină, o siesta în hamac sau o vizită în atelierul de ceramică Victoria Finala. Detalii despre rezervări și program găsiți pe athanor.ro.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Athanor. La coupteur.
Credit photo: Athanor. La coupteur.

Articole Asemanatoare

16 iulie 2020
Vești din gastronomia locală #15
Nu ne stă în fire să vă invităm la birt, pentru că aici e despre bucătari, restaurante, vinuri și crame care se dedic...
17 decembrie 2020
Gault&Millau lansează Barometrul Restaurantelor Gault&Millau din România – ediția II
Indexul de încredere a restaurantelor Gault&Millau a scăzut la 34 / 100 față de 37 în august – acestea continuă e...
10 noiembrie 2020
Interviurile #cutoțiifoodies  | Mihaela Sava, Prăjiturela
Astăzi stăm de vorbă cu Mihaela Sava, cunoscută pentru blogul ei, Prăjiturela, lansat în anul 2013, care a adunat o c...