[Locuri noi] Aizkora Gastro, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost între timp închis.

 

Dacă sunteți în București și vă e poftă de vacanță, ce spuneți de o escapadă gastronomică în Spania? Deschis de curând pe Calea Dorobanți 43, Aizkora Gastro propune o interpretare contemporană a bucătăriei basce, cu un meniu conceput de Denis Carculea, absolventă a Basque Culinary Center, care și-a perfectat experiența inclusiv cu un stagiu la Celler de Can Roca. Pintxos, feluri cu pește și carne la grătar cu cărbuni – rarități precum vita maturată Rubia Gallega – și mixuri tonice cu gin completează o experiență relaxată, memorabilă.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Aizkora
Credit photo: Aizkora

Articole Asemanatoare

23 aprilie 2020
Vești din gastronomia locală #8
Răzvan Exarhu a dezbătut locul rahatului în cozonac, împreună cu Melinda Teohari si Claudiu Teohari într-un nou podca...
4 noiembrie 2020
Interviurile #ovoce: M.A.T., Alexandru Iacob și Cristi Dăscăleanu
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...
10 iunie 2020
Revino lansează harta producătorilor locali de brânzeturi
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, nume precum parmigiano, brie, feta sau manchego făc...