[Locuri noi] Aizkora Gastro, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost între timp închis.

 

Dacă sunteți în București și vă e poftă de vacanță, ce spuneți de o escapadă gastronomică în Spania? Deschis de curând pe Calea Dorobanți 43, Aizkora Gastro propune o interpretare contemporană a bucătăriei basce, cu un meniu conceput de Denis Carculea, absolventă a Basque Culinary Center, care și-a perfectat experiența inclusiv cu un stagiu la Celler de Can Roca. Pintxos, feluri cu pește și carne la grătar cu cărbuni – rarități precum vita maturată Rubia Gallega – și mixuri tonice cu gin completează o experiență relaxată, memorabilă.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Aizkora
Credit photo: Aizkora

Articole Asemanatoare

2 decembrie 2018
Metodologia de evaluare pentru ghidul de vinuri românești 2019
În data de 27 noiembrie 2018 Gault&Millau a lansat prima ediție a ghidului dedicată vinurilor românești.
27 martie 2018
Despre încredere în gastronomie
Odată cu lansarea Gault&Millau, aducem experiența unei companii internaționale într-un mediu local cu o tradiție bogată
5 mai 2020
#dinGRIJĂ pentru cei care au grijă
Grija, ingredientul principal al unui proiect prin care echipa medicală din Spitalul Colentina din capitală va primi ...