[Locuri noi] Aizkora Gastro, București

Editare ulterioară: Acest restaurant a fost între timp închis.

 

Dacă sunteți în București și vă e poftă de vacanță, ce spuneți de o escapadă gastronomică în Spania? Deschis de curând pe Calea Dorobanți 43, Aizkora Gastro propune o interpretare contemporană a bucătăriei basce, cu un meniu conceput de Denis Carculea, absolventă a Basque Culinary Center, care și-a perfectat experiența inclusiv cu un stagiu la Celler de Can Roca. Pintxos, feluri cu pește și carne la grătar cu cărbuni – rarități precum vita maturată Rubia Gallega – și mixuri tonice cu gin completează o experiență relaxată, memorabilă.

 

Categoria [Locuri noi] include semnalările noastre de restaurante recent lansate, fără ca acestea să fi fost în prealabil evaluate. Pentru restaurante evaluate, incluse în ghidul Gault&Millau, precum și pentru recenziile acestora, împreună cu notele și bonetele aferente, vă rugăm să consultați categoria „Restaurante”.

 

Credit photo: Aizkora
Credit photo: Aizkora

Articole Asemanatoare

17 iunie 2020
Gustul – Numitor comun. (Partea a II-a)
Alăturări potrivite de vinuri de la Crama Oprișor și feluri de mâncare
2 octombrie 2019
Tendințe în gastronomie – o perspectivă internațională
Cinci colegi din rețeaua Gault&Millau își împărtășesc viziunea despre viitorul scenei gastronomice locale și globale
4 noiembrie 2020
Interviurile #ovoce: M.A.T., Alexandru Iacob și Cristi Dăscăleanu
Seria “O voce” este modalitatea noastră de a oferi bucătarilor din România oportunitatea de a-și comunica experiența ...