
Din 1996 încoace, Popasul Pescarilor a devenit o destinație estivală obligatorie pe litoral. Situat în afara oricărei stațiuni, pe drumul spre Olimp, restaurantul propune un meniu în care predomină peștele de Marea Neagră, dar și specii din lacurile din apropiere. Atmosfera este de instituție respectabilă, cu zeci de chelneri care servesc clasicii locului: icre de știucă natur, stavrid prăjit, calcan și zărgan la plită, toate însoțite de mămăligă și de sosul casei – Genocid. Calitatea constantă garantează succesul (rezervările sunt recomandate), la care contribuie bineînțeles și bucuria unei mese pe nisip, cu vedere nemijlocită la mare și zmeiele care se leagănă în vânt.
Vezi meniul Meniu indisponibil
Olimp, Litoral Olimp
Luni: | 12:00-00:00 |
Marți: | 12:00-00:00 |
Miercuri: | 12:00-00:00 |
Joi: | 12:00-00:00 |
Vineri: | 12:00-00:00 |
Sâmbătă: | 12:00-00:00 |
Duminică: | 12:00-00:00 |
Producători locali:
-
Comandă acum
Restaurante similare
Bucătar: Alexandru DUMITRU
Bucătar: Anne Marie ROSENBERG